• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset
Spørgsmålstegn

Andet

Kan butikken have min vare stående til senere afhentning?

Når varen er købt og betalt, er det ikke længere Daells Bolighus' ejendom. Derfor skal varen hurtigst muligt, og inden butikken lukker, afhentes i vareudleveringen, på den måde risikerer butikken heller ikke at sælge din vare igen.

Hvor/hvordan kan jeg deltage i konkurrencer?

Vi afholder løbende konkurrencer, og du er den heldige vinder vil du blive kontaktet direkte. Skulle du mod forventning ikke have hørt fra os, kan du skrive til os her.

Tryghedsgaranti

Efter de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret har du mulighed for at fortryde varen op til 30 dage efter modtagelse af vare.


Varer købt på www.daells-bolighus.dk, kan returneres i 30 dage efter modtagelsen af ordren. Er varen ubrugt og i orginal emballage, refunderes den fulde købesum, til det betalingskort der er brugt ved bestillingen. Returneres kun dele af en ordre, refunderes fragtgebyret ikke. Har du afprøvet varen, hæfter du for eventuel værdigforringelse. Daells Bolighus forbeholder sig retten, til at vurdere varens gensalgsværdi.


Du bærer ansvaret for varen, indtil den igen er os i hænde.


Returret i fysiske butikker

Du har 30 dages returret på køb foretaget i vores fysiske butikker. Returretten er kun gældende for ubrugte varer, i original ubrudt emballage. Du afholder selv eventuelle fragtomkostninger for levering og returnering.   

Hvad indebærer prisgaranti?

Finder du en identisk vare i samme uge, til en lavere pris, hos en af vores nationale konkurrenter, refundere vi dig differencen. Du skal blot henvende dig i en af vores butikker med din kvittering samt dokumentation i form af en annonce, et katalog eller lignende. Prisgarantien forudsætter at varen er lagerførende hos den prismatchende virksomhed.

Der ydes ikke prismatch på:

  • Nedsatte varer
  • Prismatch er ikke gældende ved udsalg, kampagner og øvrige tilbud
  • Der prismatches kun mod fysiske butikker  

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så kan du læse mere i vores handelsbetingelser.

​​​​​​​Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her eller på tlf. +45 43 20 88 88.