• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
  • Faste lave priser 365 dage om året.

Plejemidler til puffer og skamler

For at forøge og forlænge levetid, holdbarhed og modstandsdygtighed på dine puffer og skamler, skal du give dem optimal pleje med de rette plejemidler. Find et bredt udvalg af plejemidler her - både til stof, træ og læder, og med fokus på miløvenlighed.
Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (17)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 17 af 17 total
Du har set 17 af 17

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilke plejemidler benyttes til puffer af læder?
    En læderpuffe og -lænestol skal vedligeholdes og plejes for at beholde sit flotte look. En god pleje af lædermøbler kan udføres med produkter som lædersæbe, læderrens, læderrenseservietter eller lædercreme. Ved en god og regelmæssig pleje af dine lædermøbler reduceres risikoen for udtørring, ridser og falmning betydeligt.
  2. Hvordan renser jeg mine puffer og skamler af stof?
    Når du skal rense og vedligeholde din stofsofa eller -lænestol, kan du med fordel benytte dig af vores tekstilspray, tekstilrens eller skumrens. En tekstilspray giver dine stofmøbler en usynlig beskyttelse, hvor tekstilrensen og skumrensen effektivt fjerner vanskelige pletter.

De rette plejemidler til til puffer og skamler i både læder og stof

Dine møbler bliver løbende mindre kønne, hvis du ikke vedligeholder dem. Og det gælder også for puffer, fodskamler og lignende. Heldigvis kan du undgå det med de rette plejemidler, så deres holdbarhed, levetid og modstandsdygtighed forøges. Du kan endda også fjerne vanskelige pletter. Mangler du plejemidler til din sofa, så har vi også det.