• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Kontinentalsenge

En kontinentalseng kendetegnes som regel ved at være opbygget af 3-lag madrasser (topmadras, springmadras og underboks). Kontinentalsengen er oftest beklædt med stof. Se vores udvalg i Daells Bolighus her.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
 • (1)
 • (12)
 • (4)
Farve, Ben
 • (3)
 • (2)
 • (7)
Materiale, betræk
 • (16)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 17 af 17 total
Du har set 17 af 17

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er en kontinentalseng?
  En kontinentalseng er typisk opbygget af en træramme, en madras og en topmadras. På den måde kombinerer en kontinentalseng de fordele, som du kender fra en springmadras og en boxmadras.
 2. Hvad er forskel på Kontinentalseng og boxmadras?
  Boxmadrassen en simpel sengeløsning med én enkeltmadras, der kan variere i størrelsesmål, men som ud over tilkøb af eventuel topmadras ikke har flere lag. En kontinentalsengen består af 3 lag, typisk en bund, madras, og en topmadras.

Få den perfekte nattesøvn i en kontinentalseng

Med en kontinentalseng opnår du den mest optimale sovekomfort, da denne type seng med dens tre lag – en polstret ramme, en springmadras og en topmadras - sikrer dig den bedste liggekomfort og dermed også en optimeret søvnkvalitet. Når du skal vælge din kontinentalseng, skal du huske at vælge fastheden på topmadrassen med omhu, så du får en seng, der er tilpasset din krop og dens behov. På den måde opnår du den mest optimale liggekomfort og søvnkvalitet. Hos Daells Bolighus har vi kontinentalsenge i de klassiske mål 140x200 cm og 180x200 cm. Alle vores kontinentalsenge er i topkvalitet og i flotte designs, der passer ind i ethvert hjem.

Hvis du godt kunne tænke dig at give din søvnkvalitet et boost, er en continentalseng nok lige noget for dig. Men hvad er en continentalseng egentlig? Denne sengetype er helt særlig, da den består af flere lag – somregel tre lag. Nederst har sengen en boxmadras, i midten er springmadrassen og øverst finder du topmadrassen. Udover en ekstra komfort i din søvn, vil du med continentalsengen opleve, at du om morgenen står ud af sengen, i stedet for op af sengen. Effekten af dette er blandt andet, at det bliver en mere behagelig oplevelse at stå op og komme igang med dagen.