Dyner og puder

I Daells Bolighus har vi et udvalg af sommerdyner, helårsdyner og hovedpuder. Vi har også allergivenlige dyner og hovedpuder med dunfibre eller kuglefibre, som er nemmere at vaske sammenlignet med en dyne eller pude med andedun, -fjer eller mokusdun. Se udvalget her.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (4)
Farve
  • (8)
Materiale, betræk
  • (8)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

Drøm sødt med dejlige dyner og puder fra Daells Bolighus

En god nats søvn er en yderst vigtig faktor for en velfungerende og overskuelig dagligdag, og derfor er udvalget af dyner og puder meget relevant at undersøge nøje, når de trænger til en udskiftning. Hos Daells Bolighus hjælper vi dig hjertens gerne med at finde den helt rette dyne og hovedpude blandt vores lækre sortiment. Vi har både dyner og puder i forskellige størrelser og materialer, så der er et valg for ethvert behov. Udforsk vores sortiment her på siden og tag stilling til om din dyne skal være en helårs- eller en sommerdyne, og om din hovedpude skal være med naturfyld eller fiberfyld.

Vidste du, at din dyne og pude er lige så vigtige elementer som din madras, hvis du er på jagt efter den gode søvn? På denne side har vi samlet modeller i forskellige former og materialer, så du kan finde lige de typer, der passer til dine behov. Vælg for eksempel microfiber, hvis du er allergiker, eller hvis du gerne vil have en dyne og pude, som er nemme at vaske. Du finder også materialer som latex, der holder facon og er meget åndbart. Se det store udvalg af tilbehør til sengen her på siden.