• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Parasoller og parasolfødder

Når sommeren endelig kommer, er det fantastiske at kunne nyde solens varme stråler. Det er dog også nødvendigt at kunne skabe en god skyggeplads når familien er samlet omkring havebordet. Hos Daells Bolighus forhandler vi ud over pavillon, parasoller og parasolfødder også et stort udvalg af havemøbler.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
 • (1)
 • (3)
 • (3)
Farve, Ben
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor stor skal en parasol være?
  Størrelsen på din parasol, afhænger selvfølgelig af, hvor stor en terrasse du har og hvor meget skygge du ønsker. Har du et meget stort havebord kan det være en idé at købe 2 parasoller, i stedet for en kæmpestor parasol, de er lettere at flytte rundt på alt efter solen. Hos Daells Bolighus kan du finde parasoller og parasolfødder i mange forskellige størrelser og materialer.
 2. Hvor tung skal en parasolfod være?
  Det er vigtigt at parasolfoden har en vis tyngde, så vinden ikke blæser parasollen omkuld. Generelt anbefales der at parasoller med en diameter op til 2 meter, bruges en fod der vejer mindst 20 kg. til en parasol på 3 meter anbefales en fod der på 40 kg. Se vores udvalg af parasoller og parasolfødder i mange forskellige størrelser og materialer.

En parasol giver god skygge og hygge

Om sommeren tilbringes der mange timer udendørs og derfor er det godt at kunne krybe i skyggen under parasoller og solskærme når solens stråler bliver for stærke. En solparasol kan fås i mange forskellige størrelser og udformninger, en hængeparasol er især god over havesættet, du får en stor parasol der er monteret på en arm og derved undgår du at stang og parasolfod tager plads under havebordet. En stor markedsparasol eller en parasol med knæk er uundværlig ved havemøblerne uanset om det er ved loungemøblerne eller på terrassen ved grillen. Haveparasoller med knæk giver dig mulighed for at justere vinklen og derved få dækket et større område med skygge.

En god og stabil parasolfod er vigtig for at parasollen ikke vælter i vinden, materialer som beton eller granit er tungt og holdbart og stabilitet så parasollen står godt og sikkert. En parasolfod med hjul er nem at flytte rundt med, hvis du har flere områder på terrassen hvor der er behov for skygge. Vi forhandler modeller i forskellige former og størrelser, så du altid kan finde en parasol der passer ind på din terrasse eller i hyggekrogen i haven.Få et ekstra uderum med en havepavillon

Med en havepavillon har du mulighed for at overdække et lidt større område, du er også beskyttet når duggen falder eller der kommer en lille sommerbyge. Hos Daells Bolighus kan du finde træpavillon med sider i kraftigt hårdtræ og tag og sider i polyester. Havepavillon træ er et naturligt og smuk, falder godt ind i naturen og giver et naturligt og rustikt udseende. Skab stemning med lanterner, solcelle lamper og lyskæder eller andet havedekoration. Pavilloner 3x3 m. er passende i størrelsen til at havebord og havestole lige kan stå der, og du stadig kan påføre sider på pavillonen så du sidder i læ.