• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Bestik

Bestik er en central del af borddækningen, når man samles om et bord og et godt måltid. Hos Daells Bolighus har vi et bredt sortiment af bestik, der bidrager med forskellige looks til borddækningen. Vi har bestik i både guld, sølv og sort, og vi har sugerør af stål, så du kan fuldende aftenens drinks. Se vores udvalg af bestik her på siden.
Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (9)
 • (1)
Farve
 • (1)
 • (1)
 • (6)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilket bestik skal jeg vælge til min borddækning?
  Når du skal vælge bestik til din borddækning, er det først og fremmest vigtigt, at bestikket ligger godt i hånden, hvilket du altid er garanteret med bestik fra Daells Bolighus. Derudover kan du vælge en traditionel borddækning med et klassisk sølvbestik eller en borddækning med et moderne touch med et guldbestik eller et sort bestik.
 2. Hvordan skal bestik ligge?
  Når du skal placere bestikket til din borddækning, skal du altid have i mente, at gæsten skal begynde udefra og bevæge sig ind mod tallerkenen. Gaflerne skal ligge til venstre og knivene til højre, hvor skæret ydermere skal ligge ind mod tallerkenen. På den måde skaber du en korrekt borddækning og placering af bestikket.

Bestik i guld, sølv eller sort

Bestik er en central del af borddækningen, og valget af bestik er derfor vigtigt for hele borddækningens udtryk. Det traditionelle og klassiske valg til borddækningen er sølvbestik, som vi typisk kender det, hvormed du skaber en klassisk og rolig borddækning, som man aldrig går galt i byen med. Hvis du ønsker at din borddækning skal skille sig ud og have kant, kan du tilføje et anderledes bestik i enten guld eller sort. Med et sort bestik tilføjer du et råt og kantet touch til borddækningen, hvorimod et guldbestik giver borddækningen et mere romantisk og formelt udtryk. Uanset hvilken type bestik du ønsker, så har vi et bredt udvalg af muligheder hos Daells Bolighus.