• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

JULEBELYSNING

December er årets mørkeste måned, og derfor er det en glæde at se de mange jule pyntede vinduer med lysestager med hyggelige julelys og lyskæder pynte både indendørs og udendørs.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (12)
Farve
 • (1)
 • (1)
 • (13)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 16 af 16 total
Du har set 16 af 16

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Er lyskæder dyre i strøm?
  En LED lyskæde har en lavere strømforbrug, generelt forbruger LED-pærer langt mindre strøm end traditionelle pærer. Sådan er det også, når det kommer til lyskæder og julebelysning. Faktisk forbruger en LED-lyskæde op til 80% mindre strøm end en traditionel lyskæde.
 2. Hvordan virker timer på en lyskæde?
  På mange batterilyskæder er der timer, du kan indstille den til on, timer eller off. Hvis den indstilles på timer lyser lyskæden i 8 timer og er derefter slukket i 16 timer.

Lys haven op i december

En af de mest fantastiske ting ved julen er, at vi pynter op i den ellers mørke tid.

I Daells Bolighus kan du finde både indendørs og udendørs lyskæder, med LED lys eller batteri og timerfunktion, som er helt perfekt når du skal dekorere træerne og buskene i haven, eller juletræet indendørs.

Et LED lystræ i haven eller i en urtepotte ved hoveddøren, er en flot og billig måde at skabe lys i din have på. Når det er mørkt, ligner det fuldstændig et rigtigt træ med lyskæde og det er en hyggelig måde, at byde dine gæster velkommen på. Træet kan både fås med ledning og med batterier med timerfunktion. Man kan også skabe en hyggelig stemning med små lysfugle der kan placeres på grene i haven.

Pynt op indendørs

Lyskæder er også perfekte til indendørs julebelysning placer dem på grene eller omkring et vindue eller en dør. De små metalwire kæder på batteri er fine i en dekoration eller som pynt når julebordet skal dækkes.

Flotte papirsstjerner med LED lys og fine glastræer er elegante og tager sig godt ud i de julepyntede vinduer. Find flot og hyggeligt julepynt hos Daells Bolighus.