• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Boxmadrasser

Blandt vores udvalg af boxmadrasser finder du madrasser på 90x200, 140x200 og 180x200 cm med flere nuancer møbelstof. Du kan også finde madrasser med opbevaring og så sælges de fleste madrasser ekskl. ben, så du selv kan vælge højden på din seng.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (3)
 • (28)
Farve
 • (28)
 • (3)
Materiale, betræk
 • (23)
 • (3)
 • (5)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 31 af 31 total
Du har set 31 af 31

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er en boxmadras?
  En boxmadras en madras som ikke kræver sengeramme men kun nogle solide ben.
 2. Hvad er forskellen på springmadras og boxmadras?
  Forskellen mellem en springmadras og en boxmadras, at boxmadrassen har en ramme af træ og derfor ikke kræver en underseng eller lamelbund. For at få en komplet seng skal du bare tilføje ben og en topmadras. En springmadras skal typisk ligge i en sengeram.

Køb boxmadras i størrelserne 90x200, 140x200 og 180x200 cm

En boxmadras er et populært og prisvenligt sengevalg, der giver en optimal komfort og en god søvn. Boxmadrasser fås i mange forskellige hårdheder og størrelser, da disse faktorer er meget individuelle ligesom ved alle andre sengetyper. Hos Daells Bolighus har vi et stort udvalg af boxmadrasser i de klassiske størrelser 90x200, 140x200 og 180x200 cm. Alle boxmadrasser fås i flotte designs og er i topkvalitet, så du er sikret en optimal søvn og liggekomfort. Størstedelen af vores boxmadrasser fås inklusiv en topmadras, men falder valget på en boxmadras uden topmadras, anbefales det, at den tilkøbes. På denne måde opnår du nemlig den mest optimale komfort. Husk at købe ben til.

Forskning viser, at søvn spiller en afgørende rolle for, hvordan din dag bliver. Og hos Daells Bolighus ved vi, at madrassen selvfølgelig har en stor betydning for, hvor god søvnen kan blive. Med vores store udvalg af boxmadrasser er vi sikre på, at du nok skal finde en model, der passer til din fysiske fremtoning. Prøv for eksempel vores bedst-i-test boxmadras, der giver en perfekt støtte til kroppen. Vores andre modeller giver naturligvis også en fantastisk god støtte, takket være diverse affiedringssystemer. Hvis du har brug for lidt ekstra plads til sengetøj, fås flere af modellerne desuden med opbevaringsrum. Og bedst af alt har du mulighed for at få en høj grad af medbestemmelse på sengens look – du kan nemlig købe både ben og sengerammer hos os. Madrasserne findes i forskellige mål, blandt andet i 140x200 og 90x200 cm.