• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Vedligeholdelse af møbler

Spisebord med spisebordsstole

Alle møbler kræver pleje

Alle møbler kræver vedligeholdelse, og det kan være rart at vide, hvad de forskellige materialer kræver for at leve op til dine forventninger. Ikke to familier slider møblerne ens, og du skal være opmærksom på hvordan møblerne bruges. Er det et hjem med stor trafik af gæster, børn, hunde, katte o.s.v., vil både betræk, maling og lakoverflader, slides hurtigere end i husstande med en enlig, der sjældent er hjemme.

Alle møbler der påvirkes af sollys, selv de mest farveægte, kan falme. Alle møbler, både træ, stof og læder, bør beskyttes mod direkte sollys. Specielt i vinterhalvåret, hvor solen står lavt og kommer direkte ind i stuerne, er gardiner eller persienner en rigtig god idé.

Du kan forlænge holdbarheden på dine møbler, og med den rette pleje og vedligeholdelse vil materialerne beholde sine naturlige egenskaber og udseende. Guardians produkter bliver produceret uden at gå på kompromis med kvaliteten eller miljøet; ingen produkter indeholder silikone, alle sprayflasker er fremstillet med kulsyre som drivmiddel, ligesom en stor del af produkterne er testet af Teknologisk Institut og er tildelt "Indeklimamærket".

Bliv klogere på vedligeholdelse