• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
 • Faste lave priser 365 dage om året.

Spejle

Spejle bidrager med både funktionalitet og dekoration. Brug spejle til at få rum til at syne større, som et stykke kunst eller brug det mere funktionelt til at kunne se dig selv sætte håret og tage makeup på. Spejle kan bruges på mange måder – se det flotte udvalg her. I vores butikker finder du et større udvalg af større spejle.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (2)
 • (1)
 • (6)
Farve
 • (1)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 13 af 13 total
Du har set 13 af 13

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan kan spejle bruges til at skabe en illusion af mere plads i et rum?
  Spejle kan få rum til at syne større, da de kan reflektere lys. De kan også skabe dybde ved at afspejle, hvad der er modsat af dem. Det kan give en effekt af at rummet er større end det i virkeligheden er. Brug eventuelt spejle på mørke vægge, der kan bryde det mørke.
 2. Hvordan kan jeg rengøre mit spejl for at undgå pletter og striber?
  Når du skal rengøre dit spejl bør du bruge en blød klud, så du ikke ridser og skader spejlet. For at opløse snavs og pletter gøres kluden våd med varmt vand. Hvis du oplever mere genstridige pletter kan du bruge en smule mild sæbe (for eksempel opvaskemiddel) til at fjerne pletten. Hvis dette stadig ikke er nok, kan du bruge en smule eddike opblandet med vand og påføre på spejlet med en blød klud. Til sidst tørrer du forsigtigt spejlet af med en tør klud. Sørg for at tørre i en retning for eksempel fra top til bunden, da det vil hjælpe med at minimere risikoen for striber. Undgå at sprøjte vand direkte på spejlet, da det kan ødelægge rammen omkring spejlet.

Indret med dekorative spejle

Spejle er perfekte til at åbne rum op og give en illusion af mere luft. Når man placerer store spejle i rum kan det give mere dybde, da rummet kan syne større, derudover kan spejlet reflekteres fra vinduer eller lamper, så lyset spredes mere i rummet. Et spejl kan også skabe et fokuspunkt i rummet, som over en biopejs eller over sofaen. Spejle kan også bruges til at reflektere en udsigt fra et glasparti eller et maleri. Kombinér eventuelt flere spejle fra samme serie eller i flere forskellige designs. Spejlene kan også bruges på en billedvæg, hvor de kan fungere som et kunstværk blandt malerier og andet kunst til væggene.