Halifax sofaserie

Design-selv sofaserie i let og elegant design, hvor du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige opstillinger, og vælge mellem mere end 100 møbelstoffer i forskellige farver og kvaliteter. Og så kan du også vælge mellem 4 slags sofaben. Se også mere om mulighederne og priserne i .

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (8)
Farve
 • (2)
Farve, Ben
 • (8)
Opstilling, set forfra
 • (3)
 • (3)
Materiale, betræk
 • (8)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvornår er en sofa højrevendt? Og hvornår er sofaen venstrevendt?
  Når du står foran en sofa er den højrevendt, hvis chaiselongen, den åbne afslutning osv. er i højreside. Det samme gør sig gældende for en hjørnesofa eller en u-shape, der vil det være den længste af siderne der definere om den er højre- eller venstrevendt. Når vi har sofaer hvor du ikke beslutter det på forhånd og den er vendbar, beslutter du dig først når din sofa samles, og du ønsker den højre- eller venstrevendt.
 2. Hvordan køber jeg en Halifax sofa?
  Du skal besøge en af vores fysiske butikker, og så vil en af vores dygtige sælgere hjælpe dig med at valg af opstilling, møbelstof og sofaben.

Overblik over design mulighederne med Halifax

Halifax giver dig mulighed for at vælge mellem 8 opstillinger; 2 personers sofa, 3 personers sofa, sofa med chaiselong (fås både højre- og venstrevendt), sofa med åben afslutning (fås både højre- og venstrevendt) og hjørnesofa (fås både højre- og venstrevendt). Du kan også tilkøbe puf i samme møbelstof. Serien giver dig mulighed for at vælge mellem mere end 100 forskellige stofbetræk i 3 forskellige prisklasser. Og udover det, kan du vælge mellem 3 forskellige slags sofaben: sort, lys eg eller olieret eg. Disse sofaer laves på bestilling efter dine ønsker, og derfor skal de bestilles I vores fysiske butikker. Find butik.