• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset

Top- og rullemadrasser

Her finder du Daells Bolighus' udvalg af topmadrasser og rullemadrasser. Du kan virkelig højne din sovekomfort med en topmadras, og udligne med din madras i forhold til hvor hård eller blød du ønsker din seng. Brug en rullemadras til at beskytte din madras, da den nemt kan vaskes.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (3)
  • (9)
Farve
  • (22)
Materiale, betræk
  • (3)
  • (16)
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 22 af 22 total
Du har set 22 af 22

Latex-topmadras

Leder du efter en latex-topmadras? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I Daells Bolighus kan du finde mange topmadrasser i latex – start med serierne som De Luxe, Royale og Zleepwell. Disse madrasser har latex-kerner, der giver et dejligt og blødt underlag samt gør, at mellemrummet mellem dine sengemadrasser ikke er til at mærke. Latex-topmadrasser er en god løsning, da latex-skummet er langtidsholdbart og ikke mister formen med tiden. I modsætning til fx memory-foam, der ”husker” dine kropsformer bedre og bedre, som tiden går, vil latex-topmadrasser altid vende tilbage til sin oprindelige form. Latex giver din krop støtte, der hverken er for blød eller for hård, men lige den grad af blødhed, man skal bruge for at få en god nattesøvn.

Split-topmadras i latex

Hvis du godt kunne tænke dig en split-topmadras, kan du med fordel kigge på De Luxe-serien. Her har vi to modeller af split-topmadrasser. Disse madrasser er fremstillet med latex-kerne, der fordeler kropsvægten ligeligt, giver god støtte og optimal liggekomfort. Topmadrasserne fås i to tykkelser: 40 og 60 mm. Vælg den tyndere variant, hvis du foretrækker at sove blødt, men uden at kunne mærke, at du synker ned i madrassen. Skal det føles, som at du sover på en sky? Så vælg den tykkere split-topmadras i latex, og oplev fantastisk blødhed og komfort.

Billig topmadras på tilbud

Hvis du leder efter en billig topmadras på tilbud, kan du med fordel skrive dig op til vores nyhedsbrev. På den måde vil du altid være blandt de første til at få at vide, hvornår vi holder udsalg på topmadrasser i Daells Bolighus. Derudover vil du altid få besked og blive opdateret, når vi har nogle billige topmadrasser på tilbud.

Altid lave priser i dit lokale møbelhus

Er du ikke så glad for at få e-mails, kan du i stedet nøjes med at holde øje med vores hjemmeside. Vi markerer de lave priser på produktbillederne her i webshoppen, når vi har tilbud på madrasser. Kig efter de farvede mærker, og find en billig topmadras i latex eller andre materialer, lige så snart vi har en til en tilbudspris. Sidst, men ikke mindst, er du altid velkommen til at komme forbi din nærmeste Daells Bolighus. Her kan du få gode råd og vejledning i forhold til valg af topmadrasser, så du vælger den rigtige. Du kan også få lov til at se og mærke madrasserne, og evt. finde en hel sengeløsning til dit soveværelse. Det sker ofte, at de enkelte varehuse holder deres egne udsalg på topmadrasser og soveværelsesmøbler, samt har billige topmadrasser på tilbud. Det kan du altid finde ud af, når du kigger forbi din lokale Daells Bolighus. Vi glæder os til at se dig!

En topmadras kan udligne en madras der enten er for hård eller blød. Den bevirker i øvrigt at din madras udsættes for mindre slidtage. Du finder vores topmadrasser i masser af forskellige materialer. Blandt andet forhandler vi modeller i latex, som har den fordel, at de er meget elastiske. Det betyder, at materialet følger din krop, men samtidigt rejser sig igen i løbet af dagen. Uden om latex-laget er der fibervat, hvilket giver en ekstra behagelig komfort. Du finder desuden andre modeller i materialer som skum og bomuld, alt efter dit behov. Og det stopper ikke her: Målene kan ligeledes tilpasses dit behov – du finder for eksempel de populære mål på 90x200 og 180x200 cm.