• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

LOUNGEMØBLER

Har du lyst til at indrette din terrasse eller udestue med et udendørs loungesæt? Hos Daells Bolighus forhandler vi et flot udvalg af loungehavemøbler, som giver dig muligheden for at indrette din helt egen udendørs dagligstue i en komfortabel og uformel stil.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
 • (3)
 • (1)
 • (4)
Materiale, betræk
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 9 af 9 total
Du har set 9 af 9

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan skal loungesæt opbevares?
  Selv om dine loungemøbler er vedligeholdelsesfri og kan stå ude, er det en god idé at opbevare den overdækket, evt. under en presenning i vinterhalvåret. Hynderne bør altid tages ind om natten eller opbevares i en hyndeboks. Om vinteren kan der dannes kondens i hyndeboksen, det er derfor vigtigt at hynderne opbevares indendøre, så de ikke får fugtskjolder.
 2. Hvordan vedligeholdes loungemøbler?
  Loungemøbler i plast, polyrattan og nonwood er næsten vedligeholdelsesfri, de skal blot renses med en børste og tørres efter med en opvreden klud, så der ikke kommer kalkpletter på. Hynderne kan eventuelt imprægneres med tekstil imprægnering for at beskytte mod pletter. De bør ikke vaskes, men blot støvsuges eller rengøres med en klud vredet op i rent vand.
 3. Hvor meget plads kræver en hængekøje?
  Det er ikke nødvendigt med store træer i haven for at få en lur i hængekøjen, man kan placere to stolper i haven og grave dem ned med ca. 4,5 meters mellemrum og placere hængekøjen der. Eller endnu bedre kan et hængekøjestativ kombineres med hængekøjen, og det kan oven i købet flyttes rundt i haven alt efter solen/skyggen.

Slap af med et lounge sæt i haven

Et loungesæt på altanen eller terrassen skaber en hyggelig og afslappet stemning, hvor du kan slænge dig med en god bog eller hygge dig med venner og familie. De fleste tænker loungemøbler til haven som et sæt med sofa, stole og et bord, men du kan også indrette et område af haven med afslappede have lounge møbler som solsenge, dobbelt liggestol, hængekøjeeller hængesofa. På altanen kan en lille loungesofa med puf, sammen med flotte puder, planter og hyggelige lanterner give en hyggelig atmosfære. Når du skal ud at investere i nye loungemøbler, skal du selvfølgelig tage stilling til hvilke materialer du foretrækker samt hvilken størrelse der egner sig bedst til din terrasse. I forhold til materiale går mange efter en model, hvor der er mindst muligt vedligeholdelse. De fleste loungesæt i polyrattan og aluminiumsstel er vedligeholdelsesfri og kræver blot rengøring med en våd klud. Det betyder, at du kan nøjes med at fjerne eventuelle hynder om aftenen, så de ikke udsættes for dug og regn.