• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Havehynder og hyndebokse

Med havehynder tilføjer du ekstra komfort til dine havemøbler. Hos Daells Bolighus fører vi et udvalg af hynder der passer til forskellige typer havestole og havebænke. Vi tilbyder stolehynder der passer til stole med både høj og lav ryg og sædehynder. Vi fører også hyndebokse i flere størrelser, så du kan skåne dine havehynder når de ikke er i brug.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
 • (2)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Kan havehynder tåle regn?
  De fleste havehynder tåler ikke regn, det bedste er at opbevare dem i en hyndeboks eller indendøre når de ikke er i brug. Skulle dine havehynder blive udsat for en let byge, er det vigtigt at de tørre helt inden de gemmes væk. Beskyt eventuelt dine havehynder med tekstil imprægnering.
 2. Kan hynder ligge i hyndeboks om vinteren?
  Hynder kan godt ligge i hyndeboksen om vinteren, de skal dog være helt tørre og helst ligge i plasticposer. Vær opmærksom på om der kan komme regn og slud ind i hyndeboksen, eller stil den i carporten, drivhuset, eller på det sted hvor der kommer mindst regn.
 3. Er en rattan hyndeboks vandtæt?
  En rattan hyndeboks er ikke 100% vandtæt, det er derfor vigtigt at du opmærksom på hvor den er placeret for at passe bedst på dine hynder. Det bedste sted at stille din hyndeboks er under et halvtag, eller du kan lægge hynderne i plasticposer.

Find den rigtige hynde til havestolen

Det kan altid betale sig at supplere udendørsstole med en hynde, uanset om der er tale om en flexhynde til en større havestol eller en klapstol til cafésættet. Med en sidde hynde og en ryg hynde i stolen, er du beskyttet mod træk i starten af sæsonen og om aftenen når duggen falder på. Hos Daells Bolighus forhandler vi havehynder som dækker alle behov, lige fra flexhynder til 5-positionsstolen, sædehynder til klapstolen og futon hynder som kan bruges på havebænken, eller hvis du sidder direkte på græsset eller terrassen. Hvis du har en stor terrasse med mange forskellige havemøbler, kan du vælge at skabe et ensformigt udtryk, ved at vælge havehynder i samme nuancer hele vejen rundt.Opbevar dine hynder tørt

Hvis du gerne vil have at dine hynder holder sig pæne i mange år, er det en god idé at anskaffe en hyndeboks, hvor havehynderne kan opbevares tørt når de ikke er i brug. Vi forhandler hynde bokse i flere forskellige størrelser og materialer, plast og polyrattan kræver ikke anden vedligeholdelse end en våd klud. Det der gør en hyndeboks vandtæt, er konstruktionen som f.eks. den lille hyndeboks i plast, som er nem at flytte rundt med og ideel både til hynder og børnenes legetøj. Er dit havemøbelsæt i polyrattan, vil en hyndebox i sammen materiale give terrassen en helhed i udtrykket. Hyndeboksen bør opbevares overdækket om vinteren, så den ikke bliver våd og derefter udsat for frost.