• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Haveborde

Her på siden finder du et stort udvalg af haveborde, caféborde og loungemøbler i høj kvalitet og til faste lave priser. Vi har samlet et bredt udvalg af forskellige modeller som dækker de fleste behov. En parasol ved havesættet giver god skygge når måltidet skal nydes udendørs eller du har brug for en pause fra solen.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
  • (1)
  • (1)
  • (9)
Materiale, Overflade
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan rengøre jeg et nonwood havebord?
    Et havebord i nonwood, kræver ikke meget vedligeholdelse, det skal blot tørres af med en opvreden klud. Ved genstridige pletter kan anvendes en børste og sæbevand.
  2. Hvilke haveborde er bedst?
    Det bedste havebord er det der passer præcis til dit behov. Har du god plads på terrassen og er i mange i familien er det rart med et stort bord, på den lille altan er der måske kun plads til et cafésæt. Haveborde fås i forskellige materiale, træ kræver en del vedligeholdelse med olie, mens nonwood og polyrattan bare skal tørres af med en våd klud. Sidder du meget ude, er vigtigt at bord og stole passer sammen, så du sidder komfortabelt.

Vælg det perfekte havebord

Størrelsen på din terrasse kan være med til at bestemme hvilken form dit nye havebord skal have. Hvis du ikke har det største udeareal, kan du med fordel kigge efter et rundt havebord eller et bord som kan justeres i både længde og højde. Derudover er det en god idé at sikre dig, at dine havestole kan rykkes ind under havebordet når du ikke bruger dem. På den måde undgår du nemlig, at de optager unødvendig plads på terrassen. Et lille havebord, caféborde eller altanborde er bedst egnet til drinks og snacks eller en kop kaffe, de er nemt at flytte rundt med, så du kan nyde morgensolen eller solnedgangen flere steder i haven, eller som ekstra bord når i er mange. Et lille indskudsbord, eller et rullebord til afsætning, er rart at have ved siden af solvognen og dine loungemøbler, her kan du lægge telefonen eller din bog når du slapper af på terrassen. Vælger du et havebord med stilleskruer, kan du undgå at bordet vipper på et ujævnt underlag.Vedligeholdelse af dit havebord

Et havebord i nonwood eller polyrattan er nemt at vedligeholde og kræver ikke andet end almindelig rengøring med en børste og en opvreden klud. Opbevar dine havemøbler et overdækket sted i vinterperioden og du vil have glæde af dem mange år.