Haveborde

Her på siden finder du haveborde i høj kvalitet og til skarpe priser. Vi har samlet et bredt udvalg af forskellige modeller, så du helt selv kan vælge hvilke materialer, former, farver og typer du helst kunne tænke dig. Her kan du med fordel tage stilling til, om du foretrækker vedligeholdelsesfrie materialer som eksempelvis plast, eller om du ikke har noget mod at skulle bruge lidt kræfter på at holde et havebord i træ flot og pænt.
Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Farve
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan vedligeholdes et havebord?
    Hvis det er et havebord lavet af træ, er det vigtigt bordet får den rigtige olie. Vi har et stort udvalg af plejemidler. Nogle haveborde er vedligeholdelsefrie.
  2. Hvor mange mennekser kan et havebord med udtræk have plads til?
    Det kommer an på bordet. Der fleste haveborde med udtræk kan let have plads til 12-14 mennesker.

Haveborde til forskellige terrasser

Størrelsen på din terrasse kan være med til at bestemme hvilken form dit nye havebord skal have. Hvis du ikke har det største udeareal, kan du med fordel kigge efter et havebord med bløde hjørner eller et bord som kan justeres i både længde og højde. Derudover er det en god idé at sikre dig, at dine havestole kan rykkes ind under havebordet når du ikke bruger dem. På den måde undgår du nemlig, at de optager unødvendig plads på terrassen. Hvis du ikke har plads til et egentligt havebord, kan et cafébord eller et altanbord være et rigtig fint alternativ.