Sengesæt

Det er en fantastisk følelse at ligge sig i nyt og nyvasket sengetøj, derfor har vi i Daells Bolighus et flot udvalg af sengelinned i flere farver og mønstre. Ligesom din madras bidrager til en god nattesøvn, gør sengebetrækket også, da det skal være behageligt og blødt at sove med.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (2)
  • (11)
  • (2)
Farve
  • (6)
  • (3)
  • (3)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 15 af 15 total
Du har set 15 af 15

Sengelinned - lagner

Leder du efter et enkelt lagen eller to? Find dem blandt sengetøjet i Daells Bolighus. Vi har et farverigt udvalg af sengelinned, hvor du blandt andet kan finde jerseylagner og kuvertlagner. Vores sengelinned kommer i flere størrelser og passer til enkeltsenge, boxmadrasser og halvandenmandssenge.

Stræklagen i jersey på 90X200

For god nattesøvn er det vigtigt, at dit sengelinned og madras passer i størrelsen. Hér kan et jerseylagen eller stræklagen være en god løsning. Sengelinned i jersey er elastisk og godt til at tilpasse sig lettere varierende størrelser. Hvis du foretrækker sengetøj i tætvævet stof, kan du med fordel se på kuvertlagner i bomuldssatin. Kuvertsyet sengelinned er mere fast og aldrig kommer til at krølle sammen under dig, imens du sover. På den anden side er det ikke så elastisk, som lagner i jersey, så man skal vælge kuvertlagner i den rigtige størrelse.

Sengesæt i Oeko-tex bomuld

Er det et helt sengesæt, du er på udkig efter? Daells Bolighus tilbyder sengesæt med dynebetræk og pudebetræk fra flere producenter – blandt andet Oeko-tex-certificerede sengesæt fra Sødahl og Nordisk Tekstil. Disse sengetøjsproducenter tilbyder sengesæt i tekstiler, der passer godt på dit helbred. Du kan kende Oeko-tex på mærket ”Tiltro til tekstiler”. Dette mærke er din garanti for, at der ikke er blevet brugt nogle farlige eller potentielt sundhedsskadelige kemikalier i produktionen af dit sengetøj. Sengesættene er derudover både rart at røre ved og praktisk at bruge. Det bløde stof i bomuldssatin sørger for, at din hud ikke bliver irriteret. Sengetøjet har derudover en høj absorberingsevne og åndbarhed, så din seng ikke bliver fugtig. Dyne- og pudebetrækkene fra Sødahl kommer også med praktiske lynlås, så du slipper for knapper i dit sengesæt. Alle vores sengetøjsproducenter tilbyder sengesæt i rolige nordiske farver og stilrent design, der vil skabe harmoniske visuelle oplevelser på dit soveværelse.

Dynebetræk, pudebetræk og lagner i luksuriøs bomuldssatin

Du har sikkert oplevet bomuldssatin på hoteller på ferien. Det er det lækre og åndbare stof, der føles så rart på huden, at man falder i søvn med det samme og vågner frisk og veludhvilet. Sengetøj i dette stof er lavet af 100% bomuld, og garnet er vævet i satinmønster. Satinvævningen gør, at stoffet bliver slidstærkt og holder godt på farven. Derudover er sengetøj i bomuldssatin meget åndbart, så du får en dejlig oplevelse, mens du sover. Mange tror, at satinvæv er lige med sengelinned, der er ekstremt glat og ubehageligt at sove i. Det er rigtigt nok, når der er tale om satin, lavet af polyester. Derudover er der mange, der forvekslet satin med silke, der også kan være overdrevent glat og upraktisk. Sengesæt i bomuldssatin har altså et fint, men taktilt teksturvæv i bomuld, som ikke glider. Når stoffet i dit sengetøj er vævet på den måde, har det glans og kan se ud som, at det er glat. Det skyldes dog, at sengelinnedet reflekterer lyset, men det er blot dets visuelle udtryk. Sengetøj i bomuldssatin er både flot og praktisk – og det behøver ikke at være dyrt luksussengetøj. Hvis du vil have sengelinned, der er så dejligt at sove i, som det på hotellerne, kan du sagtens finde et sengesæt billigt i Daells Bolighus. Se på vores udvalg af sengelinned og vælg det, der tiltaler dig mest.

Udover en god madras, kan også lækkert og behageligt sengetøj bidrage til en god nattesøvn. Derfor er det vigtigt, at du finder sengelinned, som både er flot at se på og blødt at ligge i, når du lægger dig til rette efter en lang dag. Her på siden finder du vores udvalg af sengesæt i rolige og naturlige farver.