• Prisgaranti
 • Click & Collect
 • Fragt til kantsten fra 399,-
 • Lån en trailer, når du handler i bolighuset

Elevationssenge

Elevationssengen giver dig støtte hvor du har brug for det, da du kan sænke både hovedende og fodende. Det kan være en fordel i mange tilfælde, for eksempel hvis du har brug for at få fødderne hævet efter en lang dag på jobbet. Hvis du har en partner som snorker, kan denne snorken også mindskes, ved at hæve hovedenden. Sengen er desuden perfekt til at læse og se tv i. Dette er blot nogle af grundende til, at en elevationsseng er gavnlig for alle – og ikke blot ældre mennesker, som nogle tror. Hos Daells Bolighus finder du elevationssenge i flere mål, blandt andet i 140x200 og 90x200 cm.
Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (2)
Farve
 • (2)
 • (10)
Farve, Ben
 • (1)
Materiale, betræk
 • (4)
 • (8)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 12 af 12 total
Du har set 12 af 12

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken elevationsseng skal jeg vælge?
  Valget af elevationsseng er meget individuelt, da du eksempelvis skal vælge størrelse og hårdhed efter personlige behov og farve og stil efter eget ønske. Hos Daells Bolighus er alle vores elevationssenge i topkvalitet, men hvis du vil opnå en ekstra luksus, kan du vælge en elevationsseng med sengegavl, der giver en behagelig afslutning op mod væggen.
 2. Hvilken madras skal jeg have til min elevationsseng?
  Når du køber elevationssenge hos Daells Bolighus, skal du ikke bekymre dig om tilkøb af madras. Alle vores elevationssenge er nemlig inklusive topmadrasser, så du opnår en optimal komfort. Det eneste du skal tage stilling til er, hvilken komfortzone – og dermed hvilken elevationsseng - der tilpasser din søvnbehov.

De mange fordele ved elevationssenge

Elevationssenge bliver ofte misforstået til kun at være gavnlige for ældre mennesker, men en elevationsseng er faktisk praktisk og genial i mange sammenhænge og til mennesker i mange forskellige livssituationer og med forskellige behov. En elevationsseng indeholder mange smarte funktioner, så du blandt andet kan hæve hovedenden af sengen og sidde komfortabelt og se fjernsyn eller læse en god bog. En mor kan ved hjælp af hævefunktionen også sidde i en behagelige position og amme om natten. Du kan altså i den grad arrangere din elevationsseng efter dine personlige behov og dermed opnå den mest optimale nattesøvn. Hos Daells bolighus har vi elevationssenge i de klassiske mål 90x200, 140x200 og 180x200 og alle inklusive topmadrasser.