• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
  • Faste lave priser 365 dage om året.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret (dag 1-14)

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, udløber fortrydelsesfristen 14 dage fra den dag, hvor du modtager den sidste vare eller sidste del.


Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til os eller benytte standardfortrydelsesformuleren. Benyt formularen her.


Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden at give os besked på forhånd.


Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at varen returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for større møbler. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 799 kr.


Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Specialfremstillede møbler købt i vores fysiske butikker, kan ikke returneres.


Varens stand, når du sender den retur

Har du afprøvet varen, hæfter du for eventuel værdigforringelse. Daells Bolighus forbeholder sig retten, til at vurdere varens gensalgsværdi. Du bærer ansvaret for varen, indtil den igen er os i hænde. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. Du skal selv betale for at varen returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.


Er dit køb foretaget på www.daells-bolighus.dk, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Du skal selv betale for at varen returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Fotrydelse af et køb, skal ske skriftligt via formularen her.


Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt på forhånd. Har du købt varer i vores fysiske butikker, tilbagebetales dine fragtomkostninger ikke.


Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Daells Bolighus – Ejby Industrivej 27, 2600 Glostrup.


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen eller som afleveres på adressen med forudgående aftale herom.

Fortrydelsesret (dag 15-30) – Tryghedsgaranti

Efter de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret har du mulighed for at fortryde varen op til 30 dage efter modtagelsen. Har du afprøvet varen, hæfter du for eventuel værdigforringelse. Daells Bolighus forbeholder sig retten, til at vurdere varens gensalgsværdi. Du bærer ansvaret for varen, indtil den igen er os i hænde.Returret på webshop
Varer købt på www.daells-bolighus.dk, kan returneres i 30 dage efter modtagelsen af ordren. Er varen ubrugt og i original emballage, refunderes den fulde købesum, til det betalingskort der er brugt ved bestillingen. Returneres kun dele af en ordre, refunderes fragtgebyret ikke.


Returret i fysiske butikker

Du har 30 dages returret på køb foretaget i vores fysiske butikker. Returretten er kun gældende for ubrugte varer, i original ubrudt emballage. Du afholder selv eventuelle fragtomkostninger for levering og returnering.

Senest opdateret d. 15. marts 2024