Persondatapolitik — Hjemmeside med webshop

Generelt

Vi lever op til alle bestemmelser i persondataloven og vil gerne give dig en god og tryg oplevelse, når du handler hos os på www.daells-bolighus.dk, samt tilmelder dig et nyhedsbrev fra Daells Bolighus. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og bestiller varer i vores webshop. Vi optræder i den forbindelse som dataansvarlig.

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

Daells Bolighus
Ejby Industrivej 27
2600 Glostrup

Tlf.: +45 4320 8888
Fax: +45 4343 3649
Email: info@daells-bolighus.dk
CVR-nr: 15110589
Oplysninger afgives til www.daells-bolighus.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Indsamling af personoplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via vores webshop, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, dog videregives din e-mailadresse og mobilnummer til GLS, Postnord og 3x34 i forbindelse med afsendelse af pakker (så du kan modtage leveringsoplysninger, herunder T&T). For at sikre bedst mulig kundeservice tillader vi os at give din mailadresse til Trustpilot.

Sletning af personoplysninger

Personoplysningerne registreres hos Daells Bolighus og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Daells Bolighus IT-afdeling, personale i kundeservice og vores IT-leverandører har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Daells Bolighus har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesforordningen og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Daells Bolighus via e-mail til info@daells-bolighus.dk.

Nyhedsbreve

Du vil kun modtage nyhedsbreve fra os, hvis du aktivt har tilmeldt dig. Når du tilmelder dig et nyhedsbrev fra Daells Bolighus, gemmer vi din e-mailadresse i en database på en beskyttet server. Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger din e-mailadresse til andre virksomheder.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i e-mailen, som du modtager fra os.

Bemærk venligst at hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kræver det separat aktiv tilmelding fra dig. Den e-mailadresse du oplyser i forbindelse med køb i vores webshop, bruger vi kun til at behandle din ordre.

Overførsel til tredjelande

Vi benytter et amerikansk e-mail marketing system, MailChimp, til udsendelse af nyhedsbreve. MailChimp lever op til den af EU Kommissionen godkendte databehandlingspolitik EU-US Privacy Shield.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores information om cookies, som du kan finde på www.daells-bolighus.dk/cookies.

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, vi har på dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger, herunder mod profilering/automatiske afgørelser. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret de personoplysninger, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Tilbagekaldelse eller ændring af samtykke og oplysninger m.v.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger eller tilbagekalder eventuelle samtykker, eller hvis du ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, kan du rette henvendelse til os på tlf. +45 4320 8888, på mail: info@daells-bolighus.dk eller via brev til adressen: Daells Bolighus, Ejby industrivej 27, 2600 Glostrup.

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet ovenfor. Vi oplyser dig samtidig om, at du i henhold til lovgivningen er berettiget til at indgive en klage til Datatilsynet.