• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Grilltilbehør

Hos Daells Bolighus kan du finde et stort udvalg af tilbehør til grill og udendørs køkkentilbehør som for eksempel stegetermomter, grillhandsker, grillforklæde og alubakker.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (3)
 • (5)
Farve
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 18 af 18 total
Du har set 18 af 18

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Kan grilltilbehør opbevares udendørs om vinteren?
  Grilltilbehør har bedst af at blive opbevaret indendørs. Grillbørster, grilltang og spatel kan dog opbevares udendørs, hvis du har et overdækket tørt sted. Redskaber af træ kan blive påvirket af fugt og er metal redskaber ikke lavet af rustfrit stål kan der komme rustpletter på. Hvis du opbevarer dine redskaber udendørs, er det en god idé at lægge dem i en plastkasse med låg.
 2. Hvordan bruger man grillbakker på grillen?
  Grillbakker er praktiske alubakker der kan bruges til at stege små eller sarte madvarer som ellers nemt kan falde igennem risten, for eksempel grøntsager, fisk eller rejer. Bakken placeres ovenpå risten, hvor du kan stege ved direkte eller indirekte varme. De er også gode til madvarer der afviger meget væske eller fedt. Her kan de placeres under risten og bruges til at opsamle fedt og saft, så du undgår at grillen bliver meget fedtet eller begynder at ryge.

Hvordan gør du terrassen klar til en hyggelig grillaften?

Når grillen og havesættet er på plads, er du næsten klar til en hyggelig grillaften med venner og familie. Hos Daells Bolighus kan du finde et stort udvalg af møbler og tilbehør som giver grillfesten en ekstra hyggelig stemning, med en parasol eller pavillon kan du sidde i skygge om dagen og er godt beskyttet når duggen falder. Med hynder eller puder og plaider i dine havemøbler kommer du til at sidde lunt og godt. Og med små lanterner, solcellelamper og fakler kan du skabe en hyggelig oase på terrassen.

Praktisk grill tilbehør

Sommertid byder på mange timer i haven og elsker du udendørslivet med grill og udendørs spisning er det vigtigt med praktisk grill udstyr. Hos os finder du et stort udvalg af grilltilbehør og udendørs køkkentilbehør , som for eksempel stegetermomter, så du altid kan få den rette temperatur på maden, alubakker er praktiske og kan både bruges til at servere maden i og til at stege grøntsager og rejer som ellers nemt falder igennem grillristen. Grillhandsker og forklæde er uundværlige for at beskytte mod varme og snavs og fås både i stof og lækkert slidstærkt læder som kun bliver flottere og blødere jo mere patina det får. Når måltidet indtages udendørs, kan flasker med låg og fluenet holde insekter væk fra mad og drikke, og ligesom serveringsbakken er det meget praktisk udendørs køkkentilbehør. Til borddækning og servering har du brug for smukke tallerkener, glas, fade og skåle, som er med til at sætte et personligt præg på middagsbordet.