• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
 • Faste lave priser 365 dage om året.

JULETRÆSPYNT

Juletræet skal pyntes med den fineste juletræspynt. Hos Daells Bolighus finder du smukke glaskugler, flettede julehjerter, stjerner og ornamenter i de klassiske julefarver rød, guld og sølv er gammeldags julepynt til juletræet.
Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (2)
Farve
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan sætter man lys på juletræ?
  Du får det flotteste resultat, hvis du bruger en lyskæde i samme farve ledninger som juletræet – altså grønne. Start fra bunden og bevæg dig mod toppen, vælg de tykkeste grene og vikl lysene omkring midten af grenene. Husk at enden hvor stikket sidder, bør sidde i en højde og i nærheden af en stikkontakt.
 2. Hvor mange julekugler skal der på et juletræ?
  Hvor meget julepynt der skal på juletræet er en smags sag, nogen synes det tæt pyntede træ med masser af lys og glimmer er det smukkeste, andre er mere til et enkelt træ med pynt i samme farve. En god tommelfingerregl er, at der for hver 30 cm. højde på træet, skal være 15 - 20 stk. kugler eller ornamenter.

Julepynt

Vi har også fine glas prismer, ballerinaer, og engle i hvide farver og flotte naturtro fugle på clips til det romantiske træ. Glimmer guirlander, flotte sløjfer, lyskæder og led juletræslys fuldender juletræet så du er klar til juleaften.

Gaverne under træet skal selvfølgelig pakkes ind i gavepapir med gavebånd og til og fra mærker, se alt hvad du skal bruge til gaveindpakning her.

Hvordan skal træet pyntes?

Hvordan juletræet skal pyntes, er en smags sag. Det gammeldags pyntede jule træ med nisser, stjerner, julekugler, tromme og flag i rød hvide farver er helt klassisk.

Man kan også vælge at pynte sit træ helt i sølv eller guld pynt, eller det romantiske juletræ i hvidt og glimmer, med engle og ballerinaer. Mange vælger også den naturlige julepynt med kogler og små fugle der kan sidde på grangrenene.

Børnevenlig jul

Er der dyr eller små børn i familien, kan det være en god ide at undgå glas juletræspynt, brug i stedet flettede julehjerter, stjerner eller ornamenter af et materiale der ikke kan splintre. Eller du kan lave dit eget hjemmelavede jule pynt, vi har flot designpapir og stjernestrimler til alle dine gør det selv projekter og klippe klistre juleklip.

Hvis du ikke har plads til et juletræ, kan du i stedet pynte nogle flotte grene i en vase med en fin lyskæde og nogle smukke glaskugler.

Du finder et bredt udvalg af billig julepynt til træet hos os. Køb julepynt i Daells Bolighus fra leverandører som Det Gamle Apotek, Dacore og Speedtsberg.