• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Vores nye priskoncept

I Daells Bolighus ønsker vi, at alle kan få bedre råd til at indrette deres hjem, som de drømmer om. Derfor kan du altid handle til skæve og ærlige priser hos os, og så endda til faste lave priser. Du kan med garanti finde møbler og boliginteriør til dine indretningsdrømme hos os.


Daells Bolighus – Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Oprørssalg, ærlige lave priser – 365 dage om året

OPRØR mod fiktive tilbud og rabatter!

Lad os være ærlige, bolig- og livsstilsbranchen vælter sig i fiktive tilbud og rabatter, både på internettet og i de fysiske butikker.

Siden januar 2022 er udsalgspriserne på møbler i Danmark steget med 24%, hvilket er væsentligt mere end hvad inflationen er steget med. Som modsvar gør vi OPRØR ved altid at have faste lave priser 365 dage om året.

Hos Daells Bolighus stræber vi efter at være konkurrencedygtige og arbejder hver dag for at sikre faste, ærlige lave priser. Derfor tilbyder vi 100% prisgaranti.

Det kalder vi: Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Restsalg – udgåede designs til skarpe priser

Restsalg – hvorfor nu det?

I Daells Bolighus kalder vi tingene for det de er. Det synes vi er ærligt og mest gennemskueligt for kunderne.

I gamle dage brugte man udtrykket ”udsalg”, når man solgte ud af sit varelager. Fx ved sæsonskifte eller for at få plads til nye varer på hylderne. Men med tiden er udtrykket ”udsalg” blevet udvandet, og i flere brancher købes der direkte varer ind til udsalg, eller der bruges fiktive førpriser for at få varerne til at se billige ud.


Derfor vil vi ikke benytte udtrykket ”udsalg”, når vi fornyer vores sortiment. For i takt med at mode og trends ændre sig, tilpasser både vi og vores leverandører sortimentet. Det er nødvendigt for konstant at have et attraktivt sortiment, og derfor må de udgåede designs realiseres.


Men vi vælger at kalde det for det, som det er – et salg af rester – RESTSALG. Da du ikke finder fiktive førpriser i Daells Bolighus, der skal få varerne til at se billigere ud, og vores priser med garanti er faste og lave året rundt, så du kan til RESTSALG gøre en ekstra god handel og købe udgåede designs til særligt skarpe priser med en reel besparelse. Vi kalder det ærlige priser, med garanti.


Møbler & boliginteriør til faste lave priser, altid


Prisfald – ærlige priser 365 dage om året

Prisfald – kan man stole på det?

I Daells Bolighus tror vi ikke på fiktive rabatter, særlige tilbud i ulige uger, eller alverdens andre kampagner. Du skal ikke være medlem af noget kundeprogram, downloade en app, tilmelde dig nyhedsbreve eller lignende for at få lave priser.


Vi ville heller aldrig drømme om at reklamere med ”fri fragt” som i virkeligheden dækker over varen bliver sendt til butikken. Hos os er varen oftest på lager, og du kan få den med det samme.


I Daells Bolighus er lave priser reelt lave priser 365 dage om året, og vi vil gøre, hvad vi kan for at gøre priserne endnu lavere.


Lad os være ærlige – omkostningerne til transport er faldet, ligesom priserne på energi og mange råvarer. Derfor kan vi nu købe en del varer billigere ind, og det skal selvfølgelig komme vores kunder til gode i form af lavere priser på varerne.


Vi har lovet os selv, at vi vil gøre 2024 billigere end 2023.

Outlet – møbler der venter på et nyt hjem

Outlet varer – møbler, der mangler et nyt hjem

Fra tid til anden sælger vi ud af vores udstillede møbler, ligesom vi kan opleve at en vare beskadiges under transport. Vi sælger disse varer som outlet-varer. Varerne sælges uden emballage og kun i butikkerne, og du skal derfor selv sørge for afhentning af møblerne. Varerne sælges som beset, og du vil altid blive oplyst om evt. mindre småfejl.


Mange af vores outlet varer kan findes på vores lokale Instagram profiler, så følg os og hold øje med de gode outlet tilbud.


Partivare label

Partivarer

Vores indkøbere falder til tider over et godt tilbud i en begrænset mængde. Vi sælger disse varer efter først-til-mølle-princippet, så længe lager haves. Da varerne ikke er en del af vores faste sortiment, vil de ikke blive markedsført med før-priser. En partivare koster det den koster – det synes vi er mest ærligt.


Skæve priser? Ting koster, det de bør koste

100% prisgaranti

I Daells Bolighus vil vi være konkurrencedygtige og arbejder hver dag på at have de laveste priser. Men lad os være ærlige. Bolig- og livstilsbranchen vælter sig i tilbud og rabatter, både på internettet og i de fysiske butikker.


Mange butikker giver prisgaranti, men i Daells Bolighus er vi unikke, ved at vi giver 100% prisgaranti. Det vil sige, at vi matcher alle konkurrenter, både fysiske butikker såvel som online butikker. Visse produkter sælges endda under forskellige navne i de forskellige kæder.


Vi matcher identiske varer uagtet, om konkurrenten måske kalder varen noget andet. Så finder du en varer hos en konkurrent i samme periode til en lavere pris, sælger vi varen til en tilsvarende pris. Medbring blot dokumentation enten fysisk eller på din mobil. Det kalder vi 100% prisgaranti.

Skæve priser

– varerne koster det de bør koste?

I Daells Bolighus ønsker vi at være transparente og konkurrencedygtige. Vi arbejder løbende på at have den lavest mulige pris på et givent design.


Derfor retter vi ikke vores priser op til at ende på "99" eller "00" kr., men vi lader i stedet varerne koste det de burde koste til ærlige og skæve priser. Det synes vi, er det mest ærlige og gennemskuelige.