• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Plejemidler til sofa

For at forøge og forlænge din sofa og lænestols levetid, holdbarhed og modstandsdygtighed, skal du give dem optimal pleje med de rette plejemidler. Hos Daells Bolighus har vi et bredt udvalg af netop plejemidler til både stof-, læder- og træmøbler, så du dermed kan vedligeholde og pleje møbler, herunder din lænestol, sofa og tæppe.
Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (19)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 19 af 19 total
Du har set 19 af 19

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilke plejemidler benyttes til lædermøbler?
    En lædersofa og -lænestol skal vedligeholdes og plejes for at beholde sit flotte look. En god pleje af lædermøbler kan udføres med produkter som lædersæbe, læderrens, læderrenseservietter eller lædercreme. Ved en god og regelmæssig pleje af dine lædermøbler reduceres risikoen for udtørring, ridser og falmning betydeligt.
  2. Hvordan renser jeg mine stofmøbler?
    Når du skal rense og vedligeholde din stofsofa eller -lænestol, kan du med fordel benytte dig af vores tekstilspray, tekstilrens eller skumrens. En tekstilspray giver dine stofmøbler en usynlig beskyttelse, hvor tekstilrensen og skumrensen effektivt fjerner vanskelige pletter.

De rette plejemidler til din sofa og lænestol

Vi kender alle til, at ens flotte sofa eller lænestol bliver udsat for grimme pletter i takt med hverdagens gang. Med årene bliver møblerne mindre kønne, hvis du altså ikke vedligeholder dem. Men det behøver bestemt ikke at være sådan. Med de rette plejemidler kan du både vedligeholde og pleje dine møbler, så deres holdbarhed, levetid og modstandsdygtighed forøges, og på samme tid kan du også fjerne vanskelige pletter fra eksempelvis kaffe eller rødvin, som jo desværre opstår i ny og næ. I Daells Bolighus finder du rensemidler af både den ene og den anden slags blandt vores store sortiment af plejemidler til dine møbler.