• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Kataloger & prislister


Prislister

Prislisterne hjælper dig med at få et overblik over vores design selv serier og bestillingsvarer. Her vil du finde et bredt udvalg af muligheder – kig forbi Glostrup eller Odense og hør nærmere.


Ønsker du at ændre i modtagelsen af vores katalog? Se mere her.

Du kan også modtage tilbud og nyheder gennem vores nyhedsbrev – tilmeld dig her.


Daells Bolighus' tilbudsavis og faste lave priser

I Daells Bolighus' tilbudsaviser vil du finde møbler, tæpper, lamper og boligtilbehør i et bredt sortiment med noget for enhver smag og så endda til faste lave priser. I tilbudsavisen og katalogerne kan du holde øje med perioder med restsalg, hvor du kan gøre et ekstra godt tilbud, ved at købe møbler, som udgår fra vores sortiment. I Daells Bolighus ønsker vi, at bringe ordentligheden tilbage i bolig- og livsstilsbranchen. Vi vil skabe gennemsigtighed i branchen, ved at sige tingene som de er. Vi afholder ikke længere perioder med udsalg, fødselsdag og Black Friday. Fordi vi mener, at den reelle pris for en vare er vigtigere end opdigtede kampagner, provisionslønnede sælgere og hele skuespillet om at have de største rabatter. Når du går i Daells Bolighus skal du føle dig tryg ved at vide, at du altid kan købe møbler og boliginteriør til lavest mulig pris – både fysisk og online. Derfor har vi faste lave priser 365 dage om året på vores sortiment, vi har droppet udsalg, procenter, sælgerrabatter osv. for at give dig den bedste pris. Du kan læse meget mere om vores nye priskoncept her og blive klogere på restsalg, prisfald, outlet og partivarer.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du inspiration til indretning af boligen med lækre møbler og flot boligtilbehør direkte i din indbakke. Skriv dig op til nyhedsbrevet her. Du kan også følge os på Facebook og Instagram for at blive opdateret på Daells bolighus. Eller find Inspiration til gaver du kan give eller gaveønsker ved at følge os på Ønskeskyen. Find os her.

Kataloger & inspiration til indretning af boligen

Gå på opdagelse i Daells Bolighus' kataloger, og lad dig inspirere til at skabe et hjem, der er helt dit eget – et sted, hvor du føler dig hjemme og som udstråler din personlighed. Du kan fordybe dig i én af vores mange temakataloger fyldt med inspiration til indretning med lamper, tæpper, sofaer, boligtilbehør og meget mere. Vi hjælper dig med indretningstips til sommerhuset, studieboligen, dagligstuen eller soveværelset. Du kan hente inspiration fra katalogerne, men også fra vores inspirationsunivers. Se inspirationsuniverset.


Her på siden finder du også inspirationskataloger med sæsonvarer til for eksempel julen, så du kan få skabt den rette julestemning i december. Når det er blevet forår, og havesæsonen starter, kan du også finde inspiration til at indrette dit uderum med havemøbler til altanen, parasoller til at skjule sig for solen eller loungemøbler til terrassen.


Mangler du gode råd til vedligeholdelse af dine møbler? Så kan du finde hjælp i vores vedligeholdelsesfoldere, hvor vi hjælper dig med pleje af både polster- og træmøbler. Vi anbefaler, at du sørge for pleje af dine møbler, da det vil forlænge holdbarheden på dine møbler. Du kan også læse mere om vedligeholdelse af dine møbler her.


I Daells Bolighus forhandles de fleste af vores møbler, som varer der kan leveres med det samme, men vi har også et stort udvalg af bestillingsvarer, som sofaer der kan fås i flere møbelstoffer, plankeborde på mål og meget mere. Find alle vores design selv serier som prislister, hvor du kan få et overblik over alle mulighederne, der er med møbler fra Daells Bolighus. Bemærk, at alle bestillingsvarer skal bestilles i vores fysiske butikker. Find din nærmeste møbelbutik her.