Åbent katalog

Kataloger & prislister


Prislister

Prislisterne hjælper dig med at få et overblik over vores design selv serier og bestillingsvarer. Her vil du finde et bredt udvalg af muligheder – kig forbi Glostrup eller Odense og hør nærmere.

DELTA

SEAFORD

INSPIRATIONS UNIVERS

Ønsker du at ændre i modtagelsen af vores katalog? Se mere her.

Du kan også modtage tilbud og nyheder gennem vores nyhedsbrev – tilmeld dig her.


Daells Bolighus' tilbudsavis

I Daells Bolighus' tilbudsaviser vil du finde møbler, tæpper, lamper og boligtilbehør i et bredt sortiment med noget for enhver smag og så endda til lave priser. I tilbudsavisen kan du finde de aktuelle tilbud og holde øje med, hvornår vi afholder udsalg, vores fødselsdag og Black Friday, hvor du kan opnå ekstra gode tilbud. Du kan også følge vores nyhedsbrev, så får du besked om gode tilbud og nyheder i bolighuset direkte i din idnbakke. Skriv dig op til nyhedsbrevet her. Du kan også følge os på Facebook og Instagram for at blive opdateret på Daells bolighus. Find os her.

Kataloger & inspiration til boligen

Gå på opdagelse i Daells Bolighus' kataloger, og lad dig inspirere til at skabe et hjem, der er helt dit eget – et sted, hvor du føler dig hjemme og som udstråler din personlighed. Du kan fordybe dig i én af vores mange temakataloger fyldt med inspiration til indretning med lamper, tæpper, sofaer, boligtilbehør og meget mere. Vi hjælper dig med indretningstips til sommerhuset, studieboligen, dagligstuen eller soveværelset. Du kan hente inspiration fra katalogerne, men også fra vores inspirationsunivers. Se inspirationsuniverset.


Her på siden finder du også inspirationskataloger med sæsonvarer til for eksempel julen, så du kan få skabt den rette julestemning i december. Når det er blevet forår og havesæsonen starter kan du også finde inspiration til at inderette dit uderum med havemøbler til altanen, parasoller til at skjule sig for solen eller loungemøbler til terrassen.


Mangler du gode råd til vedligeholdelse af dine møbler? Så kan du finde hjælp i vores vedligeholdelsesfoldere, hvor vi hjælper dig med pleje af både polster og træmøbler. Vi anbefaler, at du sørge for pleje af dine møbler, da det vil forlænge holdbarheden på dine møbler. Du kan også læse mere om vedligeholdelse af dine møbler her.


I Daells Bolighus forhandles de fleste af vores møbler, som varer der kan leveres med det samme, men vi har også et stort udvalg af bestillingsvarer, som sofaer der kan fås i flere møbelstoffer, plankeborde på mål og meget mere. Find alle vores design selv serier som prislister, hvor du kan få et overblik over alle mulighederne der er med møbler fra Daells Bolighus. Bemærk at alle bestillingsvarer skal bestilles i vores fysiske butikker. Find din nærmeste møbelbutik her.