• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Havestole

Hos Daells Bolighus har vi et stort udvalg af havestole. Vi tilbyder havestol i vedligeholdelsesfri polyrattan eller nonwood, caféstole, loungestole og stabelbare stole, der passer til dit udeområde, hvad enten det er haven, terrassen, altanen eller udestuen.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
 • (2)
 • (1)
 • (4)
 • (5)
Farve, Ben
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 14 af 14 total
Du har set 14 af 14

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad bør jeg overveje når jeg køber havestole?
  Der er flere forskellige faktorer du bør overveje når du køber havestole, siddekomforten er en af dem. Måske har du brug for en stol der passer til et havebord, eller er dit behov mere til en loungestol eller en solstol hvor du kan regulere ryglænet. Hvor meget vedligeholdelse kræver stolen og kan stolen tåle at stå ude vinteren over. Hos Daells Bolighus har vi et stort udvalg af havemøbler til overkommelige priser.
 2. Hvordan kan jeg forbedre komforten i mine havestole?
  Det er selvfølgelig vigtigt at du vælger en havestol du synes er komfortabel at sidde i, udover det bliver stolen mere behagelig med en hynde i, vi har et stort udvalg af havehynder som passer til de fleste havestole.

Vælg den perfekte stol til din have

Valg af den perfekte havestol afhænger af flere forskellige faktorer, for eksempel størrelsen på dit uderum, din personlige stil og budget. Har du en lille altan, er der måske lige plads til et lille cafésæt eller måske foretrækker du en lounge havestol, hvor du kan slappe af med en god bog. Til den større terrasse kan et havemøbelsæt med gode komfortable stole og behagelige havehynder være den bedste løsning. Foldestole er ideelle i campingvognen eller sommerhuset, de kan hurtigt klappes sammen og gemmes af vejen når de ikke bruges. Det samme gælder stabelbare stole som også er nemme at opbevare. Du kan tilføje ekstra hygge til dine havemøbler med hyggelige lanterner og flotte puder og plaider og så du kan holde varmen på de kølige sommeraftener. Det smarte ved tilbehør til dine havestole er, at du nemt og billigt har muligheden for at foretage små stiljusteringer år efter år.Vedligeholdelse af havestole

Havestole er lavet af forskellige materialer, en fletstol i polyrattan eller en plastik havestol kræver blot rengøring med en børste og en fugtig klud, det samme gælder for 5 positions klapstole i alu og textiline. Mens stole i træ kræver vedligeholdelse med olie eller maling.