• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

STAGER TIL JULELYSENE

Ingen jul uden kalenderlys og adventstager, de levende lys hører julen til og i Daells Bolighus kan du finde alt det der skaber en hyggelig julestemning og tilføjer varme til boligen.
Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (13)
Farve
 • (3)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (7)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 13 af 13 total
Du har set 13 af 13

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor stammer kalenderlys fra?
  Kalenderlys er for de fleste en fast tradition af julen, vi ser frem til 1. december, hvor lyset skal tændes for første, og følger med alle dagene mens kalenderlyset langsomt brænder ned til 24. december. Men hvor stammer kalenderlyset fra? Traditionen er en dansk tradition, som menes at stamme tilbage til starten af 1900-tallet, hvor man i skolerne talte dagene i december med en kalender eller et lille lys med håndskrevne tal, som blev tændt hver dag frem til jul. Vi skal dog helt frem til 1942, før de første fabriksfremstillede kalenderlys blev solgt af den danske virksomhed Asp-Holmblad. I dag har de fleste hjem et kalenderlys og der kommer hvert år nye farver og print på kalenderlyset.
 2. Hvorfor er der 4 lys i adventskransen?
  De fire lys i adventskransen symboliserer de fire adventssøndage inden jul, og man tænder et lys hver søndag. Første søndag i advent tændes et lys, anden søndag tændes både det første og et nyt og så fremdeles. Mange familier har traditioner, hvor de mødes en adventssøndag og jule bager, klipper julepynt eller laver juledekorationer.

Nedtælling til jul

Første december starter nedtællingen til jul og med et kalenderlys er det let at holde styr på dagene. Vi har kalenderlys til stager og dekorationer og lys i glas, hvor du nemt kan holde øje med hvor langt det brænder ned. Mangler du en advent stage? I Daells Bolighus har vi mange lysestager til advent, som kan genbruges år efter år. De flotte lysestager kan pyntes med gran og julepynt i juletiden og derefter dekoreres med glitter og bruges på nytårsbordet. Med advent lys i glas kan du nemt lave en hurtig dekoration på et flot fad med nogle fine julekugler.

Langtidsholdbare LED lys

LED-lys er et godt alternativ til traditionelle stearinlys, de giver et bedre indeklima, og med et LED bloklys i juledekorationen behøver du ikke være bange for glemme at puste lysene ud. I et hjem med små børn, og kæledyr skal du ikke bekymre dig om små fingre, kattepoter eller hundehaler i nærheden af lysene. Se det store udvalg af LED-lys, stearinlys og lysestager til borddækningen i Daells Bolighus.