• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Sengerammer

I Daells Bolighus sætter vi pris på lækkert design, og derfor er en sengeramme en perfekt både at tilføje farve og tekstur til dit soveværelse. En sengeramme er også praktisk, da man kan få en sengeramme med opbevaring eller med et blødt sengegærde. Vi har sengerammer i 180x200, 140x 200 og 90x200 cm.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
 • (3)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (2)
Farve, Ben
 • (4)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 9 af 9 total
Du har set 9 af 9

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken madras skal bruges til sengerammen?
  Det kommer an på hvilke størrelse sengeram madrassen skal bruges til. Sengeramme på 180x200 og 140x200 findes der boxmadras og springmadras i samme mål.
 2. Hvordan vælger jeg den rigtige sengeramme?
  Hvis du allerede har madrasser som skal bruges til sengerammen, skal du sørge for at vælge de mål madrassen har. Hvis du endnu ikke har madras, skal du blot vælge den størelse sengeramme som passer ind i rummet.

Sengeramme til elevationsseng

Hvis du godt kunne tænke dig en sengeramme til elevationsseng, kan du altid købe en i Daells Bolighus. Elevationssenge handler nemlig om, at sengebunden skal være lavet med elevation. Derfor kan du vælge den ramme, du synes er pænest, og bruge den til elevations- eller en anden bund, du foretrækker. Det er selvfølgelig vigtigt at have målene til at passe sammen, når du bygger din egen elevationsseng. Mål derfor din sengebund og find en sengeramme til elevationsseng, der passer til den. I Daells Bolighus kan du få rammer til seng i 2 størrelser: 180x200 og 140x200.

Sengerammer i størrelse 180x200 og 140x200

Hvis du skal bruge en sengeramme på 180x200 eller 140x200 cm, har vi flere modeller at vælge mellem. Det eneste, du skal tage stilling til, er pris og design. Møbeldesign er jo en smags sag, derfor har vi sørget for at have rammer i flere stilarter. Kig på vores udvalg og find det, der tiltaler dig mest. Den klassiske Chesterfield ramme til seng kan fås i 180x200 og 140x200 cm. Denne ramme til seng er stort og tungt i udtrykket, hvilket skaber en særlig tryg atmosfære på dit soveværelse. Chesterfield er fremstillet med et PU-betræk, der er vandafvisende og ekstremt let at gøre rent. Den stilrene Febo seng har et moderne udtryk og et tidløst design, der bringer ungdommelig friskhed og dynamik ind i dit soveværelse. Den hvide ramme til seng er betrukket med PU i hvidt lederlook, der ikke får pletter og er nemt at gøre rent. Ingen bekymringer over spildt kaffe – her har du en hvid sengeramme, der selv sørger for ikke at få pletter. Den elegante Percy er en ramme til seng med stofbetræk i rolige farver og et let, nordisk design. Den skaber visuel harmoni på dit soveværelse og er praktisk at bruge. Opbygget til to lamelbunde eller boxmadrasser, giver Percy dig mulighed for at have to forskellige soveunderlag, tilpasset de personer, der skal sove i sengen. Eksempelvis kan du have en hårdere madras i den ene side og en blød en i den anden. Den smarte Delta er med sin moderne enkelhed en af de mest populære modeller i Daells Bolighus. Det skyldes nemlig, at Delta kommer fra en stor serie af møbler, der matcher hinanden i udtrykket og materialer. Med Delta kan du altså indrette hele dit hjem i den samme friske og funktionelle stil. Materialerne i sengerammen er slidstærke og nemme at vedligeholde samt gøre rent. Vil du gøre det nemt for dig selv? Undersøg Deltaserien og bestil alt det, du skal bruge fra ét sted. De beskrevne sengerammemodeller er ikke det eneste, du kan finde i Daells Bolighus. Kig rundt i vores webshop, hvor der er flere modeller – du finder sikkert en, du bliver glad for.

Få praktisk opbevaring under din seng

Hvis du er på udkig efter opbevaring ifm. din seng, kan du med fordel undersøge vores Lico. Lico er en exceptionelt stor sengeramme med opbevaringsplads, der sparer på gulvplads i dit hjem. Har du et lille soveværelse, hvor der ikke er så meget plads til vinterdyner om sommeren? Måske er der endda ikke plads til et tøjskab? Lico løser det. Brug denne ramme til seng og få plads til det hele. Lico sengeramme med opbevaring er næsten 1 meter høj og indrettet med hylder og skuffer under madrassen. Man kan nærmest kalde den en walk-in closet. Du løfter madrassen, og så kan du komme ind i dit indbyggede skab i din seng. På ydersiden er Lico også indrettet med hylder til endnu mere opbevaring – der kan du stille dine bøger og andre mindre ting. Denne smarte ramme til seng med opbevaringsplads er nem at vedligeholde og vil tjene dig i mange år.

Vi ved godt, at hovedformålet med en seng er af praktisk karakter. Men det betyder jo ikke, at den ikke må være lidt indbydende at se på. Vælg derfor en sengeramme, som passer til din stil i soveværelset. Vores rammer får du blandt andet i finer, højglans samt hvid og sort tekstillæder. Mange af rammerne har desuden den fordel, at de er nemme at rengøre. Her på siden finder du også lige de mål, der matcher dine behov. Vi har nemlig sengerammer i 180x200, 140x 200 og 90x200 cm. Hvis du gerne vil skabe et ensartet look, har vi desuden soveværelsesmøbler som matcher rammen i design og materiale.