Urtepotteskjulere & krukker

I Daells Bolighus har vi et bredt udvalg af krukker og skjulere i mange størrelser og farver, så du kan en urtepotte der passer til dine planter. Kombinér forskellige designs eller køb fra samme serie – du finder også fine skjulersæt.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (1)
 • (12)
Farve
 • (1)
 • (2)
 • (4)
 • (2)
 • (3)
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 13 af 13 total
Du har set 13 af 13

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan vælger jeg den rette type krukke til min plante?
  Vælg en krukke der er stor nok til at din plante kan sprede sine rødder og vokse, men den bør heller ikke være for stor, da jorden vil blive for fugtig, da dræningen ikke vil fungere. En god huskeregel er at gå med en krukke, som er en smule større den du allerede har, så planten har mulighed for at vokse. Urtepotteskjulere kan være fremstillet i mange materialer, en potte af keramik er for eksempel god til planter der behøver mere luft og mindre vand, mens en plastik krukke er god til planter der kræver fugt. Udover det bør du vælge en krukke, som kan tåle klimaet den skal stå i, for eksempel kan du risikere at en lerkrukke krakelerer, hvis den bliver udsat for frost. Det kan også være en fordel at urtepotteskjuleren har drænhuller, så overskydende vand kan sive ud. Udover det kan ændre udtrykket på dine planter og blomster med farverige, enkle eller spraglede krukker, der passer til din stil.
 2. Hvordan kan jeg dekorere med urtepotteskjulere?
  Du kan dekorere med urtepotteskjulere ved at samle flere krukker i forskellige farver, materialer og størrelser. Urtepotteskjulere kan placeres på hylder, skænke, reoler og vindueskarme for at tilføje liv og farve i rummet. En urtepotte kan også bringe grønt ind i køkkenet med krydderurter til madlavningen, så det både pynter og giver en funktion. Krukker kan også bruges udendørs på terrasser og altaner for at skabe et hyggeligt og grønt område. Urtepotteskjulere kan også sagtens må andre funktioner som opbevaring af småting som for eksempel tuscher/blyanter eller makeupbørster – kun fantasien sætter grænser.

Brug af urtepotteskjulere og krukker i din indretning

Urtepotteskjulere og krukker er en rigtig god måde at gøre dine planter og blomster endnu mere dekorative. Når du vælger en urtepotte, bør du være opmærksom på at vælge den rette størrelse, da en for stor krukke kan få planten til at se lille ud og fjerne fokus fra den. Modsat kan en for lille krukke, gøre at der ikke er plads til plantens rodnet og jorden omkring, som vil gøre at planten har svært ved at trives i krukken. Du kan med fordel vælge en potte med underskål, som kan tage overskydende vand, hvilket er en fordel, hvis du er i tvivl om mængden af vand din plante kræver. En dekorativ urtepotte kan være et smukt element i din indretning – overvej farve og form i forhold til din stil og den stemning du ønsker, også vil en flot krukke kunne fremhæve dine planter rigtig flot. Hvis du ikke rigtig har grønne fingre har vi et flot udvalg af kunstige planter og tørrede blomster.