• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
 • Faste lave priser 365 dage om året.

Choise Living sofaserie

Denne serie giver dig mulighed for at sammensætte din nye sofa af moduler, så du kan få den ønskede størrelse og form, vælge armlæn og sofaben. Samt vælge mellem flere forskellige stof- og læderbetræk i 5 forskellige prisklasser. Se mulighederne i prislisten her.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (17)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 17 af 17 total
Du har set 17 af 17

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er fordelen ved selv at designe sin sofa?
  Mange sofaer er lavet i en klassisk opbygning med en chaiselong eller som hjørnesofa osv., men når du selv sammensætter moduler, kan du få netop den sofa du ønsker dig med flere chaiselonger eller de mål så den lige kan være i hjørnet af stuen. Udover det kan du vælge mellem mange farver og teksturer, så din sofa kommer til at passe til din stil.
 2. Hvordan designer og bestiller jeg en Choise Living sofa?
  1. Start med at udvælge modulerne du vil sammensætte og rækkefølgen på dem
  2. Vælg hvilken type armlæn, du kunne tænke dig
  3. Vælg de ben du ønsker på sofaen
  4. Vælg betrækket der skal på sofaen
  5. Tilvælg eventuelt nakkepude, puf eller armpude
  6. Bestil sofaen hos en af vores sælgere i butikkerne
  7. Den bliver bestilt og vil komme snarest muligt
  8. Nyd din nye drømmesofa

Design din sofa med Choise Living

Sammensæt moduler til din drømmesofa, så den opfylder dine krav og behov. Udover det kan du vælge mellem 4 typer armlæn, om de så skal de være smalle, bredde, kantede eller med bløde former. Du kan også vælge mellem metalben eller eg-ben i natur, sort eller hvid. Sidst, men ikke mindst kan du vælge mellem over 100 forskellige stof- og læderbetræk i 5 forskellige prisklasser. Du kan læse mere i prislisten her.


Design din egen sofa

Choise Living er en modulsofa, hvor du udvælger hvert modul du ønsker sammensat til din nye sofa. Herefter vælger du hvilken type armlæn, der skal afslutte sofaen. Du skal derudover vælge sofaben, og betrækket som fås i mange forskellige typer sofabetræk og farver. Du kan også vælge at tilkøbe matchende puf og nakkepude. Choise Living giver dig muligheden for at bruge vores 3D tegneprogram, så du mere visuelt kan forestille dig, hvordan din sofa kommer til at se ud, når den er færdig. Prøv tegneprogrammet i en af vores butikker. Du kan også glæde dig til snart at kunne prøve det derhjemme.