Persienner

Som regel kan vi slet ikke få nok af solens stråler. Men indimellem bliver det for meget: Solen laver genskin på computerskærmen, når du gamer eller giver dine planter for meget lys og varme. Persienner er således til dig, der gerne vil skærme af for solen, men også ønsker at kunne variere afskærmningen. Persienner udmærker sig ved, at du både kan hæve og sænke dem samt bruge en drejemekanisme, der giver en høj grad af kontrol med, hvor meget lys der kommer ind.
Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (3)
Farve
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan forkorter man persienner?
    Det er ret nemt at skære persienner lidt ned i bredden. Det kræver blot en persiennesaks, som kan købes i diverse byggemarkeder.
  2. Hvordan sætter man persienner op?
    Til alle vores persienner medfølger der beslag og skruer som passer til persiennen samt, drejestang og en god vejledning til hvodan man sætter persienner op.

Persienner på mål

Vi har et stort udvalg af persienner på faste mål. De populære mål som 160 x 160 og de længere mål på modeller som fx 80 x 220. Ligelede har vi mange forskellige varianter, du skal blot vælge hvilken stil du er til: Aluminium eller måske træ - afhængigt af, hvad der passer bedst til din indretning. I vores udvalg af persienner i træ finder du træets egen farve eller hvid og sand.