• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

FLOT INDPAKKEDE JULEGAVER

En flot gaveindpakning med fint papir og flotte gavebånd og til og fra labels, ser fint ud når gaverne ligger under træet. Det er et flot syn når papir og bånd matcher, og gaven også er smukt dekoreret. Hos Daells Bolighus kan du finde fine gavebånd, gavelabels og flot julesæk til alle dine gaver.
Læs mere
Filtrér søgning
Farve
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad gør du hvis der ikke er nok gavebånd?
    Hvis du ikke har nok gavebånd til at binde en flot sløjfe med, kan du i stedet lægge båndet dobbelt og vikle det om gaven på den smalle led, du trækker de to ender gennem ombukket og kan derefter binde en fin sløjfe.
  2. Hvad gør du hvis du ikke har nok gavepapir?
    Hvis du ikke har papir nok til at pakke hele gaven ind, kan du placere den på skrå og folde papirets kanter ind så det ligner en kuvert, så er der i de fleste tilfælde papir nok.
  3. Hvordan skal gavepapir sorteres?
    Det meste gavepapir er overfladebehandlet og indeholder meget farve og skal derfor smides i restaffald/brændbart (den almindelige skraldespand) når julen er ovre. Det samme gælder for gavebånd.

Gavepapir og gavebånd

Højsæsonen for gaver er juletiden, det er her hvor vi glæder hinanden med julegaver, som naturligvis skal pakkes pænt ind. Der er altid en god grund til at give gaver, om det så er en fødselsdagsgave, jubilæum eller noget helt andet. Mange børn får pakkekalender i december, her ser det også indbydende ud når alle kalendergaver er pakket ens ind og hænger flot på julekalenderen. Man kan også hænge en julesok et sted i hjemmet og hver dag kigge om nissen har været forbi med en gave.

Miljøvenlig indpakning

Julen er over os og der skal pakkes gaver ind. En bæredygtig og miljøvenlig indpakning kan være et viskestykke, stofrester eller et fint tørklæde der kan bruges efter jul. Et flot bånd eller en rustik snor kan holde stoffet sammen, og dekoreret med kogler, kanelstænger eller tørrede appelsinskiver kan dine gaver få et naturligt udtryk, eller du kan pynte med en flot julekugle og på den måde gøre dine gaver unikke. Her på siden finder både flotte køkkentekstiler, gavebånd, og pynt som kan hjælpe til at gøre din gaveindpakning endnu pænere.