• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
  • Faste lave priser 365 dage om året.

Havebænke

En havebænk kan bruges mange steder i haven, for eksempel på et lille solrigt hjørne på terrassen eller stedet hvor du kan nyde den sidste aftensol. En udendørs bænk er et dekorativt og praktisk møbel, og nemt at flytte rund på, hvis du har brug for ekstra siddepladser ved havebordet.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvor kan man bruge en havebænk?
    En havebænk kan placeres mange forskellige steder, som et fritstående møbel på en solrig plads i haven, som en del af et havesæt, i orangeriet eller drivhuset eller som op ad husmuren ved hoveddøren. Mange havebænke er så elegante at de også kan bruges indendørs f.eks. i entréen.

Udnyt haven med en bænk

Med en god bænk, kan du hurtigt skabe en masse hyggekroge rundt i haven, med nogle flotte puder og en plaid, indbyder havebænken til hygge med en god bog, eller kaffepause under havearbejdet. Du kan også bruge bænken i mange andre forskellige sammenhæng, bland andet sammen med dit havesæt, fritstående ude i haven eller måske op ad en væg på terrassen. En havebænk med bord er oplagt på altanen eller i den lille gårdhave, hvor der ikke er så meget plads, her kan du både sidde godt og have plads til et glas. Mange bruger også en bænk som dekoration for eksempel ved hoveddøren, med en blomst og en hyggelig lanterne, en fin måde at byde gæster velkommen på.Vedligeholdelse af din bænk

En havebænk i nonwood eller polyrattan, kræver ikke anden vedligeholdelse end almindelig rengøring med en børste og en opvreden klud.