• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Springmadrasser

Hvad er forskellen på en springmadras og en boxmadras? Forskellen er, at der ved springmadrassen ikke medfølger en sengeramme, som der kan sættes ben på. Du kan vælge enten en sengeramme med almindelig lamelbund eller en sengeramme med elevationsbund til din madras.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
  • (3)
Materiale, betræk
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er en springmadras?
    En springmadras har fjedre i, og kan ligges direkte i en sengeramme. Den er uden en fast ramme og skal typisk ligge på en lamelbund i en sengeramme.
  2. Hvad er forskellen på springmadras og boxmadras?
    Forskellen mellem en springmadras og en boxmadras, at boxmadrassen har en ramme af træ og derfor ikke kræver en underseng eller lamelbund. For at få en komplet seng skal du bare tilføje ben og en topmadras. En springmadras skal typisk ligge i en sengeramme.

Springmadrasser i absolut topkvalitet

Vi bruger omkring en tredjedel af vores liv i sengen, og derfor er det yderst vigtigt at finde den rette springmadras for at undgå smerter i ryggen og dårlig søvn. Med springmadrasser fra Daells Bolighus får du en madras i absolut topkvalitet med en fantastisk komfort, som giver kroppen en uovertruffen støtte i mange år. Disse springmadrasser har et fjederindlæg, som består af helt op til 498 multiposefjedre pr. m2, som altså medvirker til at kroppen opnår maksimal understøttelse. Ligeledes består springmadrasserne af fem komfortzoner, som sikrer, at madrassen har den helt rette hårdhed på hele fladen, så man opnår en rolig og uforstyrret søvn.

En springmadras giver dig god støtte, da fjerdrene fordeler vægten af kroppen på en ensartet måde. Du har måske spurgt dig selv: Hvad er forskellen på denne type madras og en boxmadras? Forskellen er, at der ved springmadrassen ikke medfølger en sengeramme, som der kan sættes ben på. Alligevel skal du huske, at madrassen fortsat skal have et lag under sig. Det er nemlig ikke godt for den at ligge direkte på gulvet. Du kan vælge enten en ramme eller en boxmadras, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet. Hos os finder du blandt andet springmadrasser i målene 90x200 og 140x200 cm.