• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
 • Faste lave priser 365 dage om året.

Barborde og barstole

Barborde og barstole passer godt ind i det moderne hjem. Måske i samtalekøkkenet, hvor familie og venner kan samles under madlavningen eller i en bar i kælderen. Se vores udvalg af barborde og barstole i kategorien her.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
 • (3)
 • (1)
 • (1)
 • (2)
Farve, Ben
 • (7)
Materiale, Overflade
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor høje skal barstole være?
  Barstolens højde afhænger af den specifikke anvendelse og det tilhørende barbord, bardisk eller køkkenbord. Her er dog nogle generelle retningslinjer for barstoles højde, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige højde. Hvis du har en køkkenø, som fungerer som spiseområde, bør du vælge en barstol med en højde på 60-70 cm fra sædet til gulvet. Denne højde passer godt til standard køkkenborde, som oftest er omkring 90 cm i højden. Til et højere barbord, som er mellem 100-110 cm i højden, anbefaler vi en barstol med en højde på 70-80 cm. I Daells Bolighus finder du justerbare barstole, som er velegnede uanset om du skal bruge en høj eller almindelig barstol. Husk også at måle afstanden fra gulvet til underkanten af baren eller bordet for at sikre, at der er nok plads til benene. En tommelfingerregel er at efterlade ca. 25-30 cm mellem sædet på barstolen og bordpladen for maksimal komfort.
 2. Hvad er en counterstol?
  En counterstol er designet til at blive brugt ved køkkenborde eller counterborde, som typisk er lavere end traditionelle barborde. Dette giver mulighed for at sidde behageligt ved counteren med benene under bordet, og det giver også mulighed for let adgang til alt, hvad der måtte være på bordet. Både counterstole og barstole kan have funktioner som ryglæn, armlæn og muligheden for at dreje eller justere højden, men disse funktioner vælges ofte baseret på det specifikke brugsområde og det rum, de skal passe ind i. Hos Daells Bolighus skelner vi ikke mellem counterstole og barstol. Vores barstole kommer i forskellige designs, højde og nogle er justerbare. Det vigtige er, at du finder en stol, der har den rette siddehøjde og passer til det bord, hvor stolen skal bruges.
 3. Hvilke barborde og barstole skal jeg vælge til mit køkken?
  Hos Daells Bolighus sælger vi barborde og barstole i flotte, tidløse designs. Vi har klassiske møbler i både elegante og mere rustikke looks, der klæder ethvert rum. Hvis du ønsker en ekstra komfort, kan du med fordel vælge barstole med ryglæn og højdejustering. Barborde og barstole kan gøre noget godt for hyggen i rummet. Et oplagt sted at placere sine barstole og sit barbord er i køkkenet, hvor mange vælger at have barstole om deres køkkenø. Har man ikke en køkkenø, kan man selv skabe en med et af vores større barborde.

Barborde og barstole skaber en hyggelig atmosfære

Omdan din spisestue eller dit køkken til et stilfuldt og socialt mødested med et af vores barborde og matchende barstole. Barstole fremmer social interaktion i køkkenområdet og inviterer familie og gæster til at engagere sig i madlavningen og andre køkkenaktiviteter. Et barbord med barstole tilbyder det ideelle sted for morgenmad på en travl morgen eller et afslappende glas vin om aftenen, mens man venter på, at middagen bliver færdig. Barbordet kan også fungere som en kompakt arbejdsstation for hjemmearbejde eller lektielæsning i nærheden af køkkenets dynamik.

Daells Bolighus tilbyder en kollektion af flotte og funktionelle barborde og barstole. Vores nøje udvalgte sortiment omfatter flotte og evigt aktuelle designs, udstyret med funktioner som rygstøtte og justerbar siddehøjde på barstolene for forbedret siddekomfort. Møbler som skaber en indbydende og afslappet atmosfære i hjemmet. Skab ekstra hygge med lamper og lækkert boligtilbehor der fremhæver køkkenets eller barens stil.