• Prisgaranti
 • Click & Collect
 • Fragt til kantsten fra 399,-
 • Lån en trailer, når du handler i bolighuset

Barborde og barstole

Her finder du Daells Bolighus udvalg af barstole og barborde. Barborde og barstole passer godt ind i det moderne samtalekøkken, hvor familie og venner kan samles under madlavningen. Du kan for eksempel bruge din barstol ved en køkkenø.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
 • (1)
 • (1)
 • (2)
Farve, Ben
 • (4)
Materiale, Overflade
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor høje skal barstole være?
  Barstolens højde afhænger af den specifikke anvendelse og det tilhørende barbord eller bardisk. Her er dog nogle generelle retningslinjer for barstoles højde, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige højde. hvis du har en køkkenø eller en bardisk, der fungerer som spiseområde, bør du vælge en barstol med en højde på 60-70 cm fra sædet til gulvet. Denne højde passer godt til standard køkkenborde eller bardiske, som oftest er omkring 90 cm i højden. Til et højere barbord der er mellem 100-110 cm i højden, anbefaler vi en barstol med en højde på 70-80 cm. I Daells Bolighus har vi højde justerbare barstole, så de både kan bruges uanset om du søger en høj barstol eller almindelig barstol.
 2. Hvilke barborde og barstole skal jeg vælge til mit køkken?
  Hos Daells Bolighus sælger vi barborde og barstole i flotte, tidløse designs. Vi har klassiske møbler i både elegante og mere rustikke looks, der klæder ethvert rum. Hvis du ønsker en ekstra komfort, kan du med fordel vælge barstole med ryglæn og højdejustering. Barborde og barstole kan gøre noget godt for hyggen i rummet. Et oplagt sted at placere sine barstole og sit barbord er i køkkenet, hvor mange vælger at have barstole om deres køkkenø. Har man ikke en køkkenø, kan man selv skabe en med et af vores større barborde.

Barborde og barstole skaber en hyggelig atmosfære

Skab en trendy og hyggelig atmosfære i køkkenet, køkkenalrummet eller spisestuen der indbyder til fællesskab og nærvær med et barbord og barstole. Barborde og barstole fungerer særligt godt i og omkring køkkenet, da det kan indbyde til at gæster eller børnene kan være en del af, hvad der sker i køkkenet ved at man sidder ved barbordet. Et lille barbord og et par barstole i køkkenet kan også være her man spiser sin morgenmad på de travle hverdage eller hvor man får sig et glas vin, mens maden simre. Et barbord kan også fungere godt som en mindre arbejdsstation, hvis man ikke har plads til et kontor område i sit hus eller lejlighed, eller hvor børnene laver lektier, mens forældrene laver mad. Har du en køkkenø? Så fungerer det også rigtig godt med barstole omkring øen for at skabe et samtalekøkken, hvor alle kan være samlet. Når man har en ekstra spiseplads i køkkenet kan det også være praktisk, da du vil have et ekstra bord at lægge ting fra, når du har gang i mange ting i køkkenet. Så at have et barbord og barstole er altså en multifunktionel løsning i hjemmet.

For at skabe en hyggelig krog kan du fordel have en fin pendel over barbordet, til at skabe en god belysning og et samlingspunkt. Indret området med en lille pynte hylde over til diverse køkkenting, som kan stå fremme og pynte. Du kan også hænge fine plakater og billeder op, som passer ind i stemningen i køkkenet for at give personligheden til rummet. Hvis du har valgt en mere sensitiv bordplade, kan du vælge at dække op med dækkeservietter for beskytte bordpladen.