• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Sengegavle og puder

Se Daells Bolighus' udvalg af sengegavle her. En sengegavl kan få din seng til at se mere majestætisk ud, og så kan tekstil giver en mere hyggelig og varm stemning. Sengegavle kan også skåne dine vægge, hvis man normalt sidder op ad væggen og læser.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
  • (1)
  • (4)
Farve, Ben
  • (2)
Materiale, betræk
  • (5)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

Skab en hyggelig stemning i soveværelset med en flot sengegavl

En sengegavl kan gøre super meget godt for rummet og ydermere øge siddekomforten i sengen, hvis man holder af at læse inden sengetid eller finder det hyggeligt at se fjernsyn i sengen på weekendmorgener. På denne måde får du altså en behagelig rygstøtte samtidig med at væggen skånes. En sengegavl kan ydermere fungere som et yderst dekorativt element i soveværelset og bidrage til at mindske mængden af bare vægge, som resulterer i et hyggeligt og hjemligt rum. Hos Daells Bolighus er vores sengegavle skabt i kraftigt møbelstof samt klassiske og tidløse designs, som passer ind i ethvert soveværelse. Udforsk det flotte sortiment her på siden.

Drømmer du om en gavl til din seng? Det forstår vi godt. I nogle tilfælde kan man nemlig få sin seng til at se mere majestætisk ud med en gavl. Og du får endda den fordel, at væggen skånes, når du eksempelvis ligger og ser tv eller læser. Hos Daells Bolighus finder du desuden diskrete farver, der skaber ro og dermed ikke forstyrrer soveværelsets udtryk – farverne skal altså nok passe til dit sengetøj, din væg og dine andre møbler i rummet. Målene finder du i 180x200 og 140x200 cm – og hvis det er i en anden højde, du mangler noget, finder du også en sokkel til din seng på denne side.