• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

NISSER

Ingen jul uden nisser, vi har julenisser, julemænd og julefigurer i alle størrelser som kan bruges som dekoration i boligen.
Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er en nisse?
    Nisser er et overnaturligt væsen der med tiden har bragt masser af magi, hygge og fantasi med sig. Vi dekorerer i dag hjemmet med julenisser i juletiden og mange mennesker køber hvert år nye nisser til samlingen af julepynt.
  2. Hvor bor drillenissen?
    Mange børn har en lille nissedør, hvor der måske bor en lille drillenisse, som også kommer med små gaver i julesokken. Som tak for gaverne kan man stille risengrød frem til nissen.

Nissen hører julen til

I de fleste hjem er der ved juletid som regel både store og små nisser, julelandskab og en julemand flere steder i hjemmet, de har i mange år været en fast del af julepynten. Pynt op i dit hjem med søde, sjove og dejlige julenisser og julebamser.

Hos Daells Bolighus sælger vi kravlenisser, julemus, rensdyr, Gytha julegås og de sødeste Kaj og Line nisser i flere størrelser fra Speedtsberg. Tubenisser med hængeben og kravlenisser på rebstige er sammen med keramiknisser hyggelige figurer der skaber julestemning.

Vi har også nissedøre, som kan være et hemmeligt nissebo for en drillenisse. Et julelandskab med lys er en flot dekoration som kan skabe glæde i den mørke tid, fuldend julebyen med drivhus, pariserhjul eller juleby med tog. De store teleskopnisser i filt og velour kan reguleres i højden og spreder julestemning hos både børn og voksne.