• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
  • Faste lave priser 365 dage om året.

Sengebunde

Her finder du Daells Bolighus' udvalg af sengebunde. Mangler du en lamelbund til din nye sengeramme, så du kan få din madras på plads i sengen? Så finder du det her. Vi har også et udvalg af elevationsbunde, som du kan bruge sammen med en springmadras.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
  • (2)
  • (3)
Materiale, betræk
  • (1)
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

Få en god nats søvn med en elevationssengebund

Søvn er et utroligt vigtigt element i livet, som man bestemt ikke bør gå på kompromis med. Derfor har vi hos Daells Bolighus et fantastisk sortiment af sengebunde i flere forskellige varianter, så du kan finde lige præcis den sengebund, der passer til dine ønsker og behov. Se eksempelvis vores elevationsbunde, hvormed man opnår god støtte og løft til både hoved, nakke og ben. Med en elevationsbund er det nemt at komme ud af sengen om morgenen, og ydermere er det en stor fordel, hvis du holder af at læse eller se fjernsyn i sengen. Udforsk Daells Bolighus’ flotte sortiment af sengebunde her på siden.

På denne side finder du forskellige sengebunde. For eksempel finder du elevationsbunde i flere varianter, blandt andet i målene 90x200 cm. Med købet af en sengebund vil du opleve en høj grad af fleksibilitet, da du selv vælger madrassen. Dine særlige behov behøver derfor ikke at være en hindring, når du skal finde et nyt sengemøbel eller sengebund. Heldigvis – for søvnen er som bekendt et utroligt vigtigt element i dit liv, som du aldrig bør gå på kompromis med.