• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Nytår

Gør din nytårsaften uforglemmelig med vores udvalg af pynt og dekoration. Hos Daells Bolighus finder du pynt til nytårsborddækningen, lys, balloner og selfie props. Skab en magisk nytårsstemning og spring ind i det nye år med stil.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (8)
  • (2)
Farve
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 11 af 11 total
Du har set 11 af 11

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilke farver og temaer er typiske for nytårspynt?
    Til nytårsaften er det populært at lave et sølv eller guld tema, der giver en stemning af glamour og elegance. Det kombineres ofte med sort og hvid for at give et sofistikeret look. Glimmer og glam er populært blandt mange til nytårsfesten lige fra påklædningen, til festhattene og borddækningen, derfor pynter mange også med metallic farver som bronze, kobber og messing. Da nytåret hos de fleste skåles ind med champagne til midnat pynter mange også med champagnetema, da det symboliserer starten på det nye år. Udover det kan man med fordel pynte med stjerner som bidrager til det glitrende tema og giver en magisk stemning til nytårsaften.
  2. Hvilke pynteelementer er velegnede til nytårsborde?
    Når familie og venner skal samles om nytårsbordet kan du løfte borddækningen med en flot løber på en enkel dug. Skab et flot centerpiece med blomster, dekorative lys osv. For at skabe en hyggelig og varm stemning kan du med fordel have stearinlys, bloklys eller lyskæder på bordet. Du kan give din borddækning et ekstra sofistikeret look med stofservietter eller du kan købe engangsservietter som passer til dit tema. At tilføje servietringe kan også sørge for elegance til borddækningen. Drys med konfetti, glimmer og serpentiner for at tilføje den festlige nytårsstemning. Du kan lave individuelle bordkort eller købe nogle som matcher borddækningens tema. Og sidst, men ikke mindst vigtigt et flot stel, der passer til retterne der serveres, samt glas der passer til de forskellige drikke der skal på bordet. God fornøjelse og godt nytår.

Pynt op til nytår

Gør dig klar til nytårsfesten med glitrende pynt og dekoration. Skab en glamourøs atmosfære med guld- og sølvfarver, der symboliserer luksus og sejr. Tænd lysene for at bringe varme og håb, og brug festlige elementer som balloner, guirlander og konfetti for at tilføje liv og bevægelse til nytårsfesten. Brug held- og lykkebringende symboler som firkløvere, lykkeklokker og engle der bringer positiv energi til det nye år. Skab den festlige stemning til at springe ind i nytåret med venner og familie