• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Havesæt

Hvis du gerne vil have dine havemøbler matcher i materiale og design, er det helt oplagt at vælge et havesæt til din terrasse. Et havemøbelsæt kan sammensættes af haveborde, havestole og bænke. Til dit lounge område er det oplagt at have et loungesæt med sofa og stole.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
 • (1)
 • (1)
Materiale, Overflade
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan renser man havemøbler?
  Nogle havemøbler er vedligeholdelsesfri, det er dog altid en god idé at holde dine havemøbler rene, det beskytter dem mod nedbrydning fra vind og vejr, og forlænger levetiden. Havemøbler i plast, polyrattan og nonwood er næsten vedligeholdelsesfri, de skal blot renses med en børste og tørres efter med en opvreden klud, så der ikke kommer kalkpletter på. Havemøbler i træ kræver mere vedligeholdelse, udover rengøring, kræver møblerne en let slibning og derefter behandling med olie, voks eller maling. Hvis du vedligeholder dine havemøbler, har du flotte havemøbler i mange år, det er både godt for din pengepung og for miljøet.
 2. Hvornår skal havemøbler ind?
  Når vi stiller uret om til vintertid i oktober, er det en god idé også at tage havemøblerne ind. Det kan være en garage, carporten eller måske drivhuset. Har du ikke plads til at opbevare dine havemøbler et overdækket sted, kan du sætte dem sammen og overdække dem med en presenning, eller et specielt cover til havemøbler. Det bedste er at rengøre møblerne inden de sættes væk, så snavs og fugleklatter ikke laver mærker på møblerne. Er dine havemøbler af træ, er det vigtigt at sørge for at der er god udluftning omkring dem, så de ikke bliver angrebet af fugt og skimmelsvamp.
 3. Hvordan gør jeg min altan hyggelig?
  Der er mange måder at gøre altanen hyggelig på. Det er en god idé at finde ud af, hvordan du gerne vil bruge din altan. Vil du gerne kunne sidde og drikke en kop kaffe, eller spise på din altan, er et lille cafésæt ideelt. Drømmer du om loungestemning på altanen, kan en lille sofa eller et loungesæt være løsningen. Med en lille plantereol kan du skabe et grønt miljø og dyrke dine egne chili. Æblekasser kan bruges som en lille reol på væggen, eller måske i stedet for et bord. Lanterner og lyskæder giver den helt rigtige hyggestemning når mørket falder på.

Find det helt rigtige havesæt

Det kan være fordelagtigt at købe et havemøbelsæt, da der tit kan være fine besparelser at hente ved at købe bord og stole samlet. Så hvis du står for skifte både havestole og havebordet ud og gerne vil ende ud med et ensartet sæt, kan du finde inspiration til dit terrassemiljø her på siden. Vi tilbyder havesæt, cafésæt og loungesæt i vedligeholdelsesfri polyrattan eller nonwood der passer godt til dit udeområde, hvad enten det er haven, terrassen, altanen eller udestuen. Når terrassen skal gøres forårsklar, kan dekorative havefigurer, planter og blomster give ekstra hygge til dit uderum. Lanterner skaber stemning når mørket falder på og med puder og plaider kan du holde varmen på de kølige sommeraftener.