Senge til børn og unge

Hos Daells Bolighus har vi et flot udvalg af senge, køjesenge og sovebrikse til børn og unge i alle aldre. Sengene er både smarte i design og praktiske i anvendelse. For eksempel finder du vores sovebrikse med skuffer på hjul, som altid nemt kan trækkes ud, selv med meget vægt i skufferne. Du finder desuden køjesenge og halvhøje senge med forhæng i forskellige farver, som alle er svanemærkede. Se vores udvalg lige her på siden.
Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (1)
Farve
 • (1)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
Farve, Ben
 • (2)
Materiale, betræk
 • (4)
Materiale, Overflade
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 6 af 6 total
Du har set 6 af 6

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor stor er en juniorseng
  En juniorseng er til de lidt ældre børn, typisk i alderen 2-8 år, som er vokset ud af deres babysenge. Juniorsenge er omkring 70-90 cm brede og ca 140 cm lange, og har tit en form for sengehest i begge sider, hvis sengen ikke er beregnet til at stå op af væggen.
 2. Hvor lang skal en børneseng være?
  Der findes flere mål på børne og juniorsenge. En type seng er på 70 cm x 160 cm og en anden type juniorseng måler 70 x 200 cm og giver derved en del mere plads, hvilket er en fordel for især de større børn. Vi forhandler begge varianter.

Køjeseng: En etageseng til børn og søskende

Køjeseng, også kaldet etageseng eller højseng, er nok den sjoveste type børneseng, man kan finde. Hvis du leder efter en køjeseng med opbevaring, en halvhøj køjeseng eller en etageseng til to, kan du finde flere varianter i Daells Bolighus. Vores junior-køjeseng fra Flexa består af to senge. Etagesengen er fremstillet af massivt fyrretræ og lakeret med hvid UV-lak. Denne overfladebehandling gør, at højsengen er yderst robust, når det kommer til slag, nem at gøre rent og holder i mange år. Selvom denne køjeseng er hvid, behøver man ikke være bekymret over, at der vil blive tegnet og malet på sengerammen. De små fingre kan gøre lige, hvad de har lyst til, og børnesengen vil i næsten alle tilfælde være mulig at gøre ren igen. Højsengen fra Flexa kan købes med eller uden de tilhørende opbevaringsløsninger. Skal du bruge en børneseng med skuffer? Så bestil store skuffer til under sengen, hvor du får masser af plads til opbevaring af dyner og puder – og måske endda tøj.

Børneseng med opbevaring

Hvis du leder efter en børneseng med opbevaring, anbefaler vi også Flexa som den mest minimalistiske løsning. I Flexa-serien finder du to modeller af børnesenge med skuffer: En enkeltseng til én og en høj børneseng til to. Begge modeller kan købes som børnesenge med opbevaring i form af store skuffer. Skufferne til sengen er meget rummelige, så du får rigtigt meget plads til opbevaring af tøj, legetøj eller sengetøj. Udnyt gulvpladsen fornuftigt med børnesenge med skuffer fra Flexa!

Seng til unge og skolebørn med skrivebord, skuffe og klædeskab

Er du på udkig efter en seng til din teenager eller skolebarn med plads til det hele? I Daells Bolighus kan du finde den perfekte løsning til en multifunktionel seng med opbevaring, skrivebord, klædeskab, hylder og skuffer. Hvor meget fylder alle de løsninger? 2 kvadratmeter af din gulvplads! Skal det være smart, kompakt og funktionelt, har du her en fantastisk løsning på en etageseng med skrivebord og en række andre, praktiske funktioner. Mangler du yderligere opbevaring, forhandler vi selvfølgelig også det.
Sengene med opbevaring er fremstillet af robust kunstfiner, der gør dem holdbare og rengøringsvenlige. Skufferne og klædeskabet under sengen kan bestilles i to farver: Grå og mørk eg. Sengen leveres uden en madras, men du kan købe madrassen til den på vores side med springmadrasser. Se også på vores madrasser til børnesenge fra Hoppekids – de er Svanemærkede og sundest for børn.

Høj børneseng – Køjeseng med rutsjebane

Hvis du leder efter en børneseng med rutsjebane eller den såkaldte borg, har vi mange løsninger at vælge imellem. Køjesengene med rutsjebane kan fås med og uden opbevaringsplads og forhæng. Du kan vælge blandt børnesenge med rutsjebane i forskellige farver, som inspirerer barnet til at være kreativt og indrette en hule eller sit eget lille arbejdsværelse bag ved forhænget.

Sidst, men ikke mindst, kan du altid gå på opdagelse i dit lokale Daells Bolighus og se, hvilke billige børnesenge de har. Hvis du kommer forbi dit nærmeste varehus, kan du tale med vores kyndige personale og få råd og vejledning til børne- og juniorværelsesindretning. Dermed kan du også se, hvilke billige højsenge eller børnesenge dit lokale Daells Bolighus har på det tidspunkt. Vi glæder os til at se dig!