Tilbehør til børnesenge

En seng er ikke kun egnet til at sove i, men kan sagtens fungere som et sjovt og dekorativt element på værelset. På denne side finder du forhæng og skummadrasser samt betræk i alverdens forskellige farver og mønstre, så de passer ind i stilen på dit barns værelse. Hvis du vil tilføje lidt ekstra sjov til værelset, finder du desuden en rutsjebane og naturligvis også en sengehest til rutsjebanen, så du er sikker på at sikkerheden er i top.
Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (16)
Farve
 • (3)
 • (2)
 • (3)
 • (3)
Materiale, Overflade
 • (1)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 16 af 16 total
Du har set 16 af 16

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad skal man huske af tilbehør til børnesengen?
  En ting som ofte kan bekymre forældre er om deres børn sover godt og sikkert. Med en sengehest øges sikkerheden gevaldigt og barnet har sværere ved at ryge ud af sengen.
 2. Kan man købe en rutchebane til køjesengen?
  Ja, vi har bl.a. denne rutchebane som let kan monteres på køjesenge.

Madras, betræk, rutsjebane og meget mere til børnesengen

Hvis du leder efter tilbehør til sengen på børneværelset, kan du finde en masse at vælge imellem hos Daells Bolighus. Her har vi børnesenge og sengemoduler, rutsjebaner, børnevenlige madrasser og betræk, kurve og kasser til legetøj og til rumdelere og meget mere. Se på vores udvalg af børnemøbler, og sammensæt møblementet på dit barns værelse sådan, som du vil have det. Hvis du skal bruge belysning til børneværelset, anbefaler vi at kigge på vores side om børnelamper. Skal du bruge puder og lignende mindre indretningsartikler til børneværelset, kan du med fordel se produkterne på vores side om indretning.

Billige børnemøbler til fast lav pris

Hvis du er på udkig efter billige børnemøbler til faste lave priser, kan du med fordel skrive dig op til vores nyhedsbrev. På den måde vil du altid være blandt de første til at høre, når Daells Bolighus holder restsalg på børnemøbler eller får nyheder til børne- og ungdomsværelset. Er du ikke så glad for e-mails? Så kan det være en god idé at holde øje med vores hjemmeside. Når vi får nye møbler til børneværelset eller har restsalg på udgåede børnemøbler. På den måde kan du altid se, hvornår vi har billige børnemøbler, og du kan gøre et godt køb. Sidst, men ikke mindst, er du altid mere end velkommen til at komme forbi dit nærmeste Daells Bolighus. Her kan du se, om der bliver holdt udsalg på møbler til børneværelset, eller om der er nogle særlige tilbud på børnemøbler. Du kan tage dit barn med og vælge møblerne sammen, og du kan få hjælp til at træffe de rigtige indretningsbeslutninger, når du taler med vores dygtige personale. Kom forbi dit lokale Daells Bolighus, og find de bedste billige børnemøbler til dit barns værelse.