• Prisgaranti
  • Click & Collect
  • Fragt til kantsten fra 399,-
  • Lån en trailer, når du handler i bolighuset
Spørgsmålstegn

Betaling

Jeg bliver mødt af krav om NemID ved betaling af min ordre?

Første gang du handler med dit betalingskort på vores hjemmeside skal kortet aktiveres med NemID. Dette er for at sikre dig, som forbruger, og os mod svindel. Du skal både oprette dig som bruger, og du får også en SMS med en engangskode, som skal indtastes på hjemmesiden. I fremtiden vil du få SMS’er med engangskoder, hvis du handler for over 450,-. Handler du for mindre, skal du ikke igennem denne proces.


Læs mere hos Nets Denmark A/S.

Hvilke muligheder har jeg for finansiering?

Daells Bolighus samarbejder med Express Bank om finansiering. På den måde kan du dele dit køb op i mindre bidder, når du handler hos Daells Bolighus. Express Bank giver dig flere forskellige muligheder for finansiering. Læs mere her.


Kan jeg betale med kontanter ved afhentningsstedet?

Det er ikke muligt at bestille og betale ved afhentning af pakken. Alle ordrer skal betales ved bestilling med betalingskort. Firmaer oprettet med firmakonto og offentlige institutioner er undtaget af dette.


Hvordan betaler jeg med faktura?

Hvis du er oprettet med firmakonto, har du mulighed for at få tilsendt en faktura. Se under "Erhverv og Offentlige institutioner". Det er ikke muligt at betale med faktura som privatkunde.

Er der noget, jeg skal være opmærksom på ved betaling med MobilePay?

Når MobilePay anvendes til betaling, vil det fremgå i app'en, at pengene bliver trukket med det samme. Dette er dog ikke tilfældet, pengene er kun reserveret på din konto, og bliver først trukket ved afsendelse af pakken. Du skal også være opmærksom på, at du kun kan betale med MobilePay, hvis betalingskortet du benytter, er tilknyttet NETS. Spørg din bank, hvis du er i tvivl.

Jeg har bestilt og derefter annulleret ordren. Hvornår frigives beløbet til min konto?

Ved Mastercard og Visa Electron kan der gå op til 30 dage før det reserverede beløb frigives, tiden afhænger af din aftale med din bank. Ved andre betalingskort vil beløbet blive frigivet med det samme. Ved brug af MobilePay afhænger det af hvilket betalingskort der er tilknyttet, se ovenover.

Hvornår hæves pengene fra min konto i forbindelse med et køb?

Vi trækker pengene, når pakken er afsendt fra vores lager. Ved brug af Mastercard og Visa Electron ved bestilling, vil pengene bliver reserveret på din konto med det samme, beløbet vil først blive hævet ved afsendelse af pakken.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så kan du læse mere i vores handelsbetingelser.

​​​​​​​Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her eller på tlf. +45 43 20 88 88.