Spørgsmålstegn

Retur- & fortrydelsesret

Kan jeg anullere min ordre?

Har du bestilt varer på daellsbolighus.dk, kan du, indtil din ordre er pakket, annullere din bestilling. Du kan annullere, ved at skrive til os på onlinebestillinger@daells-bolighus.dk eller ved at kontakte os på telefon + 45 43 20 88 88.

​​​​​​​

Har du bestilt varer i én af vores butikker og ønsker at annullere ordren, kan du kontakte butikken på + 45 43 20 88 88.

OBS! Specialbestillingerne og bestillingsvarer kan ikke annulleres.

Kan jeg fortryde mit køb efter modtagelsen?

Du har 30 dages returret på køb foretaget i vores fysiske butikker. Returretten er kun gældende for ubrugte varer, i original ubrudt emballage. Du afholder selv eventuelle fragtomkostninger for levering og returnering.


Varer købt på daellsbolighus.dk kan returneres i 30 dage efter modtagelse af ordren. Er varen ubrugt og i original emballage, refunderes den fulde købesum, til det betalingskort der er brugt ved bestillingen. Har du afprøvet varen, hæfter du for eventuel værdigforringelse. Daells Bolighus forbeholder sig retten til at vurdere varens gensalgsværdi.


Jeg ønsker at returnere hele eller dele af min ordre, hvad gør jeg?

Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret og returnere hele eller dele af din ordre, kan du indlevere varerne i en af vores butikker. Ønsker du at sende varer retur, afholder du omkostningerne for fragten

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så kan du læse mere i vores handelsbetingelser.

​​​​​​​Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her eller på tlf. +45 43 20 88 88.