• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
Spørgsmålstegn

Spørgsmål om retur- & fortrydelsesret

Kan jeg annullere min ordre?

Har du bestilt varer på www.daells-bolighus.dk, kan du, indtil din ordre er pakket, annullere din bestilling. Du kan annullere, ved at skrive til os på onlinebestillinger@daells-bolighus.dk eller ved at kontakte os på telefon + 45 43 20 88 88.

​​​​​​​

OBS! Specialbestillinger og bestillingsvarer kan ikke annulleres.

Kan jeg fortryde mit køb efter modtagelsen?

Du har 30 dages returret på køb foretaget i vores fysiske butikker. Returretten er kun gældende for ubrugte varer, i original ubrudt emballage. Du afholder selv eventuelle fragtomkostninger for levering og returnering.

Varer købt på www.daells-bolighus.dk kan returneres i 30 dage efter modtagelse af ordren. Vi forbeholder os retten til at udbetale returbeløbet i samme betalingsform som er anvendt ved købet.


Hvis varen er ubrugt og i original emballage, refunderes den fulde købesum, til det betalingskort der er brugt ved bestillingen. Har du afprøvet varen, hæfter du for eventuel værdigforringelse. Daells Bolighus forbeholder sig retten til at vurdere varens gensalgsværdi.

Hvor lang er fortrydelsesfristen?

Du har 30 dages returret på køb foretaget i vores fysiske butikker. Returretten er kun gældende for ubrugte varer, i original ubrudt emballage. Du er selv ansvarlig eventuelle fragtomkostninger for levering og returnering.

Varer købt på www.daells-bolighus.dk kan returneres i 30 dage efter modtagelse af ordren.

Jeg ønsker at returnere hele eller dele af min ordre, hvad gør jeg?

Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret og returnere hele eller dele af din ordre, kan du indlevere varerne i én af vores møbelbutikker. Ønsker du at sende varer retur, afholder du selv omkostningerne for fragten.

Hvad hvis jeg fortryder en del af mit køb?

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
​​​​​​​Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så kan du læse mere i vores handelsbetingelser eller leveringsbetingelser.

​​​​​​​Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her.