Sommerhus indretning
+
Havebord  70x70 cm.
Havebord 70x70 cm.
498,00 kr
+
Havestol med Indstillelig Ryg
Havestol med Indstillelig Ryg
648,00 kr
+
Hængesofa med Tag
Hængesofa med Tag
995,00 kr
+
Havestol i Flot Design
Havestol i Flot Design
258,00 kr
+
Havebord L.205 cm
Havebord L.205 cm
998,00 kr
+
Foldekasse Grøn 24x35 cm
Foldekasse Grøn 24x35 cm
48,00 kr
+
Pære Solceller 3 Ass Klar
Pære Solceller 3 Ass Klar
52,00 kr
+
Klapkasse 24x35x48 cm
Klapkasse 24x35x48 cm
65,00 kr

Sommerhus indretning

Hvordan gør man et sommerhus hyggeligt?

Gode indretningstips til sommerhuset er at tage udgangspunkt i din personlige smag og stil, så hyggen bliver skabt efter dine ønsker, så sommerhuset føles hjemligt og som dit tilflugtssted. Du kan skabe hygge, ved at bruge naturlige materialer som træ, sten og planter. Sommerhusindretningen kan også blive hyggelig ved brug af god belysning, som kan giver et varmt og blødt lys – du kan også bruge pærer med lysdæmper, så du kan justere lyset efter stemningen.

Brug også tekstiler som gulvtæpper, gardiner og puder til at skabe en hyggelig atmosfære i rummene. Gør brug af interiør som vaser, lysestager, spejle og galleri til at give sommerhusstilen et personligt præg. Sommerhuse er stedet, hvor man får en pause fra hverdagen, og derfor skal der være plads til at smide sig på sofaen eller en lækker daybed, så man kan få læst en spænende bog eller tage sig en middagslur. Sidst men ikke mindst skal der være fokus på dit uderum, da sommerhuse er skabt til at være ude i naturen. Det er derfor godt med flere udezoner, så du har plads til at spise og grille ude, slappe af på loungesofaen eller i hængekøjen. Og måske da også et område, hvor der er plads til udendørs aktiviteter som kongespil, badminton eller fodbold.

 

Hvad skal der være i et sommerhus?

Når du har et sommerhus er der visse ting, som du bør have:

  1. Sovepladser – sørg for at have det ønskede antal sovepladser, og indtænk eventuelt gode løsninger, som sovesofaer for at få plads til endnu flere sovende gæster. Det er også en god idé at have dyner, hovedpuder, lagner og sengetøj liggende, så du ikke behøver at tage det med frem og tilbage.
  2. Køkkenudstyr – det er en rigtig god idé, at have det grundlæggende køkkenudstyr til rådighed, så som gryder, pander, et spisestel, bestik, glas osv. Se hele vores udvalg her.
  3. Badeværelse – der bør være minimum et badeværelse med et toilet, bad og håndvask. Sørg for at have en tilstrækkelig mængde håndklæder, så du har til alle overnattende gæster, samt til at tørre hænder.
  4. Opholdsstue – i stuen og/eller udestuen skal der være plads til at samles og til at slappe af. Derfor er det en god idé med en sofa, lænestol, eller sovesofa, samt et sofabord man kan samles omkring med et sjovt brætspil.
  5. Havemøbler – sommerhuset er stedet for man virkelig kommer ud i naturen, og derfor er det en god idé med gode havemøbler, så du kan nyde grillaftener ude eller nyde eftermiddagssolen i loungemøblerne.
  6. Opvarmning og afkøling – det er godt overveje, hvordan du opvarmer og afkøler huset, især hvis dit sommerhus bruges året rundt. Du kan tilføje ekstra varme samt hygge med en biopejs – se vores udvalg her.
  7. Rengøring – sørg for at have rengøringsmidler, støvsuger osv., så du kan holde sommerhuset rent og pænt.
  8. Underholdning – det er en god idé at have spil til både inden- og udendørsbrug i sommerhuset, så der både er underholdning til solrige og regnvejrsdage.