• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Spil

I Daells Bolighus har vi et udvalg af spil, som både fungerer til underholdningen og er lavet i lækkert design, så de kan stå fremme og blive en del af interiøret. Find spil fra Margit Brandt i teaktræ med flotte messingdetaljer.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilke spil kan man spille med terninger?
    Der er mange mulighed for at spille mange spil, hvis man har terninger. De fleste brætspil benytter terninger, så har du mistet terningen til dit gamle ludospil, så har du en æske med ekstra terninger. Oplagte spil som kræver få ting udover terningerne, er Yatzy, Craps, Bunco og Farkle.
  2. Hvilke spil kan man spille med kort?
    Hvis har kortspil kan man spille rigtig mange spil. Du kan spille nogle af de mest populære som Poker, Bridge, Blackjack, Fisk, Hearts eller 500. Du kan altid slå op på nettet og finde regler og endnu flere måder at spille med spillekort. Spillekortenes muligheder gør dem perfekte til at medbringe på en ferie, have i sommerhuset, kolonihaven eller give som en gave til et familiemedlem eller ven.

Flotte spil til god underholdning

Hvis du er til god underholdning med spil, så er dette flotte udvalg måske noget for dig. Spillekort giver mulighed for mange spil, som både poker, blackjack, bridge eller 500. Hvis du vil spille med terninger og der også rig mulighed for flere slags spil, som yatzy, snyd og mange flere. Disse spil vil sikre god underholdning derhjemme, i sommerhuset eller på ferien. De er også rigtig gode at give som gave, til ham eller hende som ingen ønsker har.