• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Spejle

Når du har fået styr på stilen i din entre, kan det være rart med noget at spejle den i. Derudover foretrækker de fleste at kunne tjekke håret en sidste gang, inden de skal ud af døren. Men vidste du, at spejle faktisk også kan have en visuel funktion for rummet? Hvis du hænger dit spejl op i den rette vinkel, kan du for eksempel lege med lysindfaldet i din entré, eller endda få rummet til at se større ud, end det er. Se vores udvalg af bl.a. runde spejle her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (6)
Farve
  • (3)
  • (2)
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

Ovale, runde, firkantede, store og små - find dit favorit spejl her

Der findes et utal af forskellige modeller inden for spejle, og faktisk har de forskellige modeller oftest forskellige fordele. Et rundt eller ovalt spejl har eksempelvis den styrke, at de står i fin kontrast til hjemmets øvrige møbler, som ofte er firkantede og skarpe i udtrykket. Gulvspejle har til gengæld den fordel, at de giver mere fylde i rummet, fordi de står på en fod. Det kan være flot i et rum, hvor der er god plads og hvor spejlet kan bidrage med ekstra lysindfald. Et vægspejl er derimod anvendeligt i et mindre rum, hvor selve spejlet har en forstørrende effekt, uden at tage for meget plads.

Dekorér og indret med et spejl

Spejle kan ikke kun bruges til at spejle sig selv i, de kan også have en dekorativ eller æstetisk funktion. Der er eksempelvis flere og flere der bruger de væghængte spejle som pynt, i rum hvor de ellers ikke normalt ville have behov for spejl. Derudover kan spejlene være gode at have i store rum, hvor der er meget vægplads, fordi de kan hjælpe med at reducere akustikken. Du kan også altid pifte spejlets udtryk op, eksempelvis ved at hænge en lyskæde rundt om spejlet. Gå på opdagelse i vores sortiment i dag. Du kan også købe et garderobeskab med spejl hos os.