Bliv sommerklar!
+
Havestol i hvid/teak
Havestol i hvid/teak
999,00 kr

Bliv sommerklar!

Skab en hyggelig og stilfuld atmosfære på din terrasse med vores flotte plantereol. Den er ideel til sommerblomster eller krydderurter og kræver minimal vedligeholdelse. Opbevar den tørt og frostfrit uden for sæsonen for at forlænge levetiden. Med dens mål på H.90 x B.27 x L.58 cm og farve i grøn vil den være et smukt og funktionelt tilbehør til din sommerfest i haven.

Skab en hyggelig stemning med vores kunstige søgræs. Det naturlige udseende og de tilhørende blomster skaber en livlig atmosfære i din udendørsindretning. Bemærk, at de kunstige søgræs og blomster kommer assorteret og købes enkeltvis.

Vores havebord har et smukt klassisk design og er fremstillet med en FSC-certificeret teaktræsbordplade i et flot mønster. Stellet er i hvidlakeret aluminium med stilleskruer for stabilitet. Vores havebord findes i to størrelser og kræver minimal vedligeholdelse. Behandl teaktræpladen med teakolie for at bevare dens skønhed og beskytte den mod vejret.

Tilføj komfort og stil med vores klassiske havestol. Den er lavet af gode materialer, har en behagelig siddekomfort og kan stables. Stolen har et hvidlakeret aluminiumsstel og sæde/ryg i FSC-certificeret teaktræ. Vedligehold teaktræet med olie og opbevar stolene tørt og overdækket uden for sæsonen.

Slut af med vores lette loungestol, der tilbyder dig en behagelig siddekomfort i haven. Den er lavet af sort pulverlakeret stål og flettet med en behagelig plastiksnor. Loungestolen kræver minimal vedligeholdelse og kan stå ude i hele sæsonen. Opbevar den overdækket og tørt uden for sæsonen.