Støt Dansk Flygtninge Hjælp
+
Plakat Fredsdue
Plakat Fredsdue
43,00 kr
+
Plakat The New Land
Plakat The New Land
43,00 kr
+
Plakat Blue Tulips
Plakat Blue Tulips
43,00 kr

Støt Dansk Flygtninge Hjælp

Forny din bolig og støt et godt formål

World Refugee Day er en international FN-mærkedag, lavet til at ære flygtninge over hele verden. Den falder hvert år den 20. juni og hylder styrken og modet hos de mennesker, der har været tvunget til at flygte fra deres hjemland for at undslippe konflikt, krig eller forfølgelse.

World Refugee Day sætter fokus på flygtninges rettigheder og drømme, og kæmper for at mobilisere politisk vilje og ressourcer, så flygtninge ikke kun må overleve, men også trives. Selvom det er vigtigt at beskytte og forbedre flygtninges liv hver eneste dag, hjælper internationale dage som World Refugee Day med at fokusere global opmærksomhed på nøden hos dem, der flygter fra konflikt eller forfølgelse.

Hele overskuddet går til Dansk Flygtninge Hjælp

Aldrig har så mange mennesker været på flugt i verden som lige nu. Over 110 millioner børn og voksne, der er blevet tvunget på flugt af krig og katastrofer, og som ikke længere har et trygt hjem at sove i og mad på bordet. Men, bag hvert et tal, er der et menneske, som du og jeg, der fortjener at blive hjulpet til et trygt og værdigt liv. Ingen mor, far eller børn bør frygte at blive ramt af krigens kugler, bekymre sig om mad eller kæmpe for at finde sikkerhed til sin familie. 

Derfor arbejder vi hver dag, året rundt for at give beskyttelse, akut nødhjælp, mad og drikke og husly til mennesker på flugt. (En livreddende hjælp, der betyder forskellen mellem liv og død).  

Vi tror på, at hvert liv tæller.