Meget mere end bare én sofa
+
Bogreol Basic Hvid
Bogreol Basic Hvid
637,00 kr
+
Sofabord Seaford Ø-80
Sofabord Seaford Ø-80
364,00 kr
+
Sofa m/XL-Chaiselong Venstre Grøn
Sofa m/XL-Chaiselong Venstre Grøn
5.972,00 kr

Meget mere end bare én sofa

Sofaen er ét af de møbler, som vi benytter allermest i vores hjem. Vi slapper af foran fjernsynet, falder måske i søvn efter en lang dag på arbejdet eller måske samler vi familie og venner til spil og film. Det er derfor vigtigt, at du finder en sofa der har den rigtige størrelse og komfort, og samtidig passer til din indretningsstil. Din sofa er ikke blot et møbel, men en investering i hjertet i dit hjem. Sofaen skal du dele med dem du har kær, mens lænestolen er helt din egen. Fælles for både lænestolen og sofaen er dog, at de danner rammerne for kvalitetstid og en masse hyggelige stunder.

 

Hvilken type sofa skal jeg vælge?

Sofaer findes i mange stilarter og med hundredvis af polstringsmuligheder, men i Daells Bolighus vil vores store sortiment sørger for, at du helt sikkert kan finde en sofa som passer til din smag, samt dine behov og ønsker.

 

Blandt vores sortiment kan du finde:

Husk vedligeholdelsen

Vi anbefaler vores kunder, at man er opmærksom på at pleje sine møbler, da det vil forlænge levetiden og holde dine møbler pæne i længere tid. Læs mere om vedligeholdelse af polstermøbler her eller find vores plejeprodukter her.

Ved du allerede, hvad du er på udkig efter? Så kan du se hele vores sofasortiment her. Vi har også et flot udvalg af sofaborde.