• Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.
 • Faste lave priser 365 dage om året.
Indret drømme sommerhuset

Indret drømme sommerhuset

Indretningshjælp til sommerhuset

Dit sommerhus eller kolonihave skal afspejle din personlige stil og passe til dine behov, så når du er på weekend eller holder ferie, er der plads til at du kan slappe af og udleve din hobby. Følg disse gode råd til at få sommerhusstilen og stemningen på plads:

 1. Skab en afslappet atmosfære, da et sommerhus er et fristed, hvor der skal være plads til ro og nyde fritiden, væk fra hverdagens stress og jag. Gå derfor med en afslappet indretning, der ikke bliver formel.
   
 2. Brug lyse farver til at få de generelt små sommerhuse eller kolonihaver til at virke større og mere rummelige. Brug dette tip både på vægge, lofter og møbler, for at få det bedste resultat.
   
 3. Tænk praktisk, så der er plads til aktiviteter, afslapning og ferie. Du skal indtænke, at det er en bolig du delvist er i, og derfor kan det være smart at indtænke plads til weekendtasken, når du er afsted eller en mindre garderobe, så man kan pakke ud sin taske ud. Du kan også indtænke ekstra sovepladser til overnattende gæster.
   
 4. Du må ikke glemme den danske hygge – skab hygge med bløde tekstiler, nips og personlige sager, så det afspejler din personlighed. Kombinér nyt, gammelt og kreative elementer.
   
 5. Sørg for at indtænke opbevaring, så der er god plads til ekstra dyner, hynder, spil osv.
   
 6. Sidst men ikke mindst, så sørg for at give dit sommerhus en personlig stil med billeder, souvenirs eller ting fra området. Det er din sekundære bolig, så også skal det føles hjemligt at være.
   

God fornøjelse med indretningen af din sommerdrøm af et sommerhus.